Επεισοδιακή πρόκριση για την Παναχαϊκή

Newsroom
Επεισοδιακή πρόκριση για την Παναχαϊκή

bet365

Εντάσεις και διακοπή για περίπου 25 λεπτά είχαμε στο παιχνίδι της Παναχαϊκής με το Αιγάλεω για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Πρόκριση με 1-0 για τους Πατρινούς.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, στο 75' μετά το 1-0 της Παναχαϊκής, έπεσαν κροτίδες στον πάγκο των φιλοξενούμενων με τον προπονητή του Αιγάλεω, Απόστολο Χαραλαμπίδη να πιάνει το αυτί του πέφτοντας στο έδαφος.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά από διακοπή 25 περίπου λεπτών, με το Αιγάλεω να συνεχίζει στον πάγκο με τον Γιώργο Αλεξόπουλο να αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή κι αυτό γιατί ο Απόστολος Χαραλαμπίδης έπρεπε να λάβει τις πρώτες βοήθειες.

Το γκολ του Κυβελίδη στο 74' ήταν αρκετό για την Παναχαϊκή, η οποία διατήρησε το 1-0 ως το τέλος, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, σε ένα ματς όμως που αμαυρώθηκε από τα επεισόδια.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Κάλαϊτζιτς): Αθανασόπουλος, Πολίτης, Σμίλτος, Σελινιωτάκης, Στασινόπουλος, Τεγούσης, Κωνσταντακόπουλος, Καρακλάιτς (90’ Μικελάτος) , Χαντί (86’ Παπαχρονόπουλος), Μπουρλάκης (83’ Αλεξόπουλος), Κυβελίδης © (90’ Αγκαράι)

ΑΙΓΑΛΕΩ (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Μαγκάκης, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Χοτζάλλι, Σαμπανίδης, Βουκελάτος (60’ Σκεντεράι), Τριμμάτης

Επεισόδια στο Παναχαϊκή-Αιγάλεω

Επεισόδια στο Παναχαϊκή-Αιγάλεω

Επεισόδια στο Παναχαϊκή-Αιγάλεω

Εύκολα η Νίκη πέρασε τον Εργοτέλη (2-0)

Στη Νεάπολη η Νίκη επικράτησε 2-0 του Εργοτέλη και πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο ήταν πιο δραστήριοι, απείλησαν με τους Κάσσο, Γκαρσία, Τσουκαλά όμως και οι Κρητικοί έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν ο Μπάγιτς και το δοκάρι του απέκρουσαν το σουτ του Κουαντένγκ.

Το δεύτερο μισό όμως «ανήκε» αποκλειστικά στους «μπλε», οι οποίοι αρχικά είχαν μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Κάσσο και τελικά βρήκαν δίχτυα με τους Βλαχομήτρο (73'), Ανδρέου (90').

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Μπάγιτς, Παναγιωτίδης, Τζοβάρας, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Βλαχομήτρος, Κάσσος, Γκαρσία, Ροχάνο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Τσέλιος, Κατσουρρί, Σερβιλάκης, Μίκο, Κόλα, Πειός, Βουτσάς, Μπουτσάκης, Ποζατζίδης, Κωστανάσιος, Κουατένγκ.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα