Πανσερραϊκός - Ηρακλής 2-1: Πρόκριση με ανατροπή για τους Σερραίους

Newsroom
Πανσερραϊκός - Ηρακλής 2-1: Πρόκριση με ανατροπή για τους Σερραίους

bet365

Παρότιν βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Πανσερραϊκός κατάφερε να πάρει την πρόκριση για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας με 2-1 του Ηρακλή. Άνετο πέρασα από Κορυδαλλό για Ξάνθη, επικράτησε της Προοδευτικής με 2-0.

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στον Ηρακλή. Ο Πανσερραϊκός κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή, επικράτησε με 2-1 του «γηραιού» και πήρε την πρόκριση για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Το «χρυσό» γκολ για τα «λιοντάρια» σημείωσε ο Ριβάλντο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή των φιλοξενουμένων. Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης δεν είχε ρυθμό, αλλά το δεύτερο ήταν «χορταστικό». Οι Θεσσαλονικείς έφτασαν κοντά στο γκολ στο 52' με το σουτ του Μασούρα που αποκρούστηκε από το δοκάρι των «λιονταριών», ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη στο 67' σε εκείνο του Χαϊνταρά των γηπεδούχων.

Ο «Γηραιός» άνοιξε το σκορ στο 67' με την κεφαλιά του Μπαστακού, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να φέρουν «τούμπα» το παιχνίδι. Αρχικά ισοφάρισαν στο 69' με το σουτ του Ανάκογλου και τελικά πήραν τη νίκη/πρόκριση στις καθυστερήσεις με το τέρμα του 23χρονου επιθετικού.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Καβουσάκης, Γιανναράκης (71’ Κασμερίδης), Δημητρίου, Ζέρης, Σοφιανός (60’ Χαϊνταρά), Κρητικός, Εππας (71’ Καραμπέρης), Ανάκογλου, Φουάσης, Κανίς, Ριβάλντο.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Παλαβράκης, Πανάγου, Πήλιος, Κωστούλας, Σγουρής, Παπαστεριανός Μ., Παπαδόπουλος, Μασούρας (73’ Κάκκο), Τότσκα (78’ Ματίας Τομάς), Βιτίνιο, Μπαστακός.

Άνετη πρόκριση για Ξάνθη

Χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα η Ξάνθη κατάφερε να πάρει την πρόκριση για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Μονρόι επικράτησε μέσα στο Κορυδαλλό της Προοδευτικής με 2-0. Το 0-1 έκανε στο 22’ ο Πλατέλλας, ενώ στοπ 84’ ο Μονρόζ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαράλαμπος Τσουκαλάς (ΕΠΣ Αθηνών) με α’ βοηθό τον Λυκούργο Τσολακίδη (ΕΠΣ Αθηνών), β’ βοηθό τον Δαβίδ Πριονά (ΕΠΣ Εύβοιας), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Κωνσταντίνος Μπούμπας (ΕΠΣ Ηπείρου).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος, Πατσατζόγλου, Βοσνακίδης, Μεγαρίτης (49′ λ.τρ. Όμο), Τσαφτατίδης, Νομικός (71′ Παλάτσιο), Κυριαζής, Μακρίδης (71′ Μακρίδης), Μακρυγιάννης (60′ Παλ).

ΞΑΝΘΗ: Ίτσο, Τζανακάκης (68′ Δεληγιαννίδης), Πολίμος, Μιχαήλ, Μπάτζιος, Γκόμεζ, Παπάζογλου (60′ Φαζός), Τσέλιος, Πλατέλλας, Μονρόζ, Ιμπραΐμι (77′ Διαμαντόπουλος).

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα