Μίλαν - Γιουβέντους: Η τεσσάρα της Κυρίας στον τελικό του 2018 (vid)

Gazzetta team
Μίλαν - Γιουβέντους: Η τεσσάρα της Κυρίας στον τελικό του 2018 (vid)

bet365

Γιουβέντους και Μίλαν διασταυρώνονται αυτήν την φορά στα ημιτελικά του Coppa Italia, δύο σχεδόν χρόνια μετά το κάζο των Ροσονέρι και τον θρίαμβο της Μεγάλης Κυρίας στον μεταξύ τους τελικό (4-0).

Η κόντρα της Μίλαν με την Γιουβέντους μετατοπίστηκε ουκ ολίγες φορές στον θεσμό του Κυπέλλου την περασμένη δεκαετία. Δύο προημιτελικοί, ένα ζευγάρι ημιτελικών και δύο τελικοί συνέθεσαν τον απολογισμό της απόλυτης κυριαρχίας των Μπιανκονέρι, που επικράτησαν σε όλες τις περιστάσεις.

Η τελευταία χρονικά επιτυχία απέναντι στους Ροσονέρι ήταν και η πιο ηχηρή. Στις 9 Μαΐου του 2018 και τον τελικό του «Ολίμπικο», η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι διέσυρε την Μίλαν του Τζενάρο Γκατούζο με 4-0 (δύο γκολ ο Μπενάτια, ένα ο Ντάγκλας Κόστα και αυτογκόλ του Κάλινιτς), κατακτώντας το 13ο τρόπαιο της ιστορίας της.

Πλέον, η Μίλαν υποδέχεται την Γιούβε στο «Σαν Σίρο», για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα και πάλι για την φάση των «4», συνεπώς θυμηθείτε τα highlights από την μεγαλοπρεπή νίκη της Μεγάλης Κυρίας πριν από σχεδόν δύο χρόνια:

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα