Novileague: Όλα τα βλέμματα στρέφονται στο Βερολίνο

Gazzetta team
Novileague: Όλα τα βλέμματα στρέφονται στο Βερολίνο

bet365

Η 5η περίοδος στην ανανεωμένη Novileague συνεχίζεται.

Ο τελικός του Κυπέλλου Γερμανίας είναι γεγονός και θα κρίνει το τελευταίο τρόπαιο της σεζόν (πρωταθλήτρια η Μπάγερν). Λειψία και Ντόρτμουντ τίθενται αντιμέτωπες στο Βερολίνο με έπαθλο το στέμμα, που θα δώσει μία διαφορετική… νότα στο κλείσιμο της σεζόν. Με αυτό τον αγώνα συνεχίζεται ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet, 10 αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωσή του.

Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague

Η Λειψία μετά την απώλεια του πρωταθλήματος από την Μπάγερν Μονάχου, θέλει να κατακτήσει το Κύπελλο και να κλείσει το 2021 με τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της. Αγωνιστικά, παρουσιάζει διακυμάνσεις στην απόδοσή της (3-1-3), με τα αμυντικά λάθη να βρίσκονται ψηλά στην λίστα των αρνητικών στοιχείων.

Συγκεκριμένα, το σύνολο του Ζούλιαν Νάγκελσμαν δέχτηκε τουλάχιστον ένα γκολ στα 5 από τα 7 πιο πρόσφατα παιχνίδια του, ενώ στο τελευταίο χρονικά ηττήθηκε 3-2 από την επικείμενη αντίπαλό του στο πλαίσιο της Bundesliga! Πάντως, στο Κύπελλο η πορεία του ήταν αψεγάδιαστη, με πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς και μόλις ένα γκολ παθητικό.

Η Ντόρτμουντ χτύπησε φόρμα στο κατάλληλο χρονικό σημείο. Αισίως το σύνολο του Εμίλ Τέρζιτς έφτασε τις πέντε διαδοχικές νίκες, αναρριχήθηκε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος (+1 από διώκτες) και παράλληλα μπαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον τελικό.

Αυτός είναι η πρώτη παρουσία στον τελικό του θεσμού για την Μπορούσια μετά από μία πενταετία. Μέχρι στιγμής στην ιστορία της τον έχει κατακτήσει τέσσερις φορές, εκ των οποίων οι δύο την πρόσφατη 10ετία (2011, 2017). Η Λειψία πάλι, βρίσκεται μόλις για δεύτερη φορά στο ματς που κρίνει το τρόπαιο, έχοντας αποτύχει το 2019 απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου.

Όσον αφορά την ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων, οι Βεστφαλοί έχουν το πάνω χέρι! Συγκεκριμένα, επικράτησαν και στις δύο φετινές συγκρούσεις τους (3-2, 3-1), ενώ παραμένουν αήττητοι κόντρα στους «ταύρους» από το 2017 (έκτοτε 5 νίκες-2 ισοπαλίες)!

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Για τους λάτρεις της στατιστικής και των ιστορικών στοιχείων, μεγάλη αξία έχουν τα παρακάτω:

  • Πιο συχνά σκορ μεταξύ τους σκορ (ανεξαρτήτως έδρας): 3-2 (2), 1-0 (2)

  • Πρώτοι σκόρερ στα μεταξύ τους παιχνίδια: Χάλαντ (4), Σάντσο (4), Όλμο (1), Κλόστερμαν (1)

  • Πρώτοι σκόρερ των δύο ομάδων (συνολικά): Πόουλσεν (11), Φόρσμπεργκ (9), Σάμπιτσερ (8) - Xάλαντ (37), Σάντσο (14), Ρόις (9)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE | Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ.| ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα