ΑΕΛ: «Καίγεται» για γκολ, βαθμούς στη δύσκολη αποστολή στη Λάρνακα

ΑΕΛ: «Καίγεται» για γκολ, βαθμούς στη δύσκολη αποστολή στη Λάρνακα

Σάββας Νεοκλέους
ael

bet365

Μετά τον απογοητευτικό Ιανουάριο, η ΑΕΛ δοκιμάζεται στη δύσκολη έδρα της ΑΕΚ (19:00, Gazzetta Cyprus), με τον υπηρεσιακό τεχνικό Μάριο Νικολάου, να μην μπορεί να υπολογίζει στους Παπαφώτη, Ζαχαρίου και Μάμα.

Πάει να ξεχάσει η ΑΕΛεμεσού από πότε έχει να κερδίσει, αλλά και από πότε έχει να σκοράρει.

Οι «γαλαζοκίτρινοι», μετά και τον αποκλεισμό από τον θεσμό του κυπέλλου, έχουν προσηλωθεί αποκλειστικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Cyprus League, έχοντας ως στόχο να μαζέψουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν για να αποφύγουν επικίνδυνες καταστάσεις για τον υποβιβασμό.

Τελευταία νίκη της ΑΕΛ ήταν την 08η Δεκεμβρίου 2024, όταν κέρδισαν εντός έδρας την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών με 4-0 για τη 13η αγωνιστική. Τελευταίο παιχνίδι που σκόραρε η ΑΕΛ ήταν την 22α Δεκεμβρίου 2024 στο εκτός έδρας 2-2 με την Ομόνοια Αραδίππου για τη 15η αγωνιστική.

Για το 2025 η ΑΕΛ δεν σκόραρε και δεν κέρδισε παιχνίδι ακόμη, έχοντας για το πρωτάθλημα 3 συνεχόμενες ήττες και στα πιο πρόσφατα παιχνίδια, δύο συνεχόμενα ισόπαλα 0-0. Είναι, επίσης, και η εκτός έδρας ήττα στα προημιτελικά του κυπέλλου με 3-0 από την Ομόνοια.

 

Έτσι, μετά τον απογοητευτικό, από κάθε άποψη, Ιανουάριο, η ΑΕΛ ξεκινάει τον Φεβρουάριο σήμερα με πάρα πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή. Η ώρα 19:00 η Λεμεσιανή ομάδα θα φιλοξενηθεί στο «ΑΕΚ Αρένα» από την ΑΕΚ στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Cyprus League. Ο υπηρεσιακός προπονητής, Μάριος Νικολάου, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Παπαφώτη, Ζαχαρίου και Μάμα. Με βάση τη μέχρι στιγμής πορεία της ΑΕΛ είναι το… αουτσάιντερ από το βραδινό παιχνίδι, θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια και να υπερβάλουν εαυτούς όλοι όσοι θα αγωνιστούν για να μπορέσει η αποστολή να επιστρέψει από τη Λάρνακα με βαθμολογικό κέρδος στις αποσκευές. Μπορεί αυτή τη στιγμή να υπάρχει μία διαφορά βαθμών από τις κάτω θέσεις, η ΑΕΛ είναι στην 9η με 21 βαθμούς, εντούτοις, εάν συνεχιστεί η κατηφόρα των «γαλαζοκιτρίνων» τότε ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά ότι δεν θα κινδυνέψει, δεν θα μπλεχτεί σε περιπέτειες στη δύσκολη συνέχεια, αλλά δη και στη β΄ φάση του πρωταθλήματος που θα ακολουθήσει της κανονικής

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα