Του διπλού και... χαμός στον δεύτερο όμιλο ανόδου της Γ' Εθνικής!

Gazzetta team
Του διπλού και... χαμός στον δεύτερο όμιλο ανόδου της Γ' Εθνικής!

bet365

Ο Αήττητος ηττήθηκε (1-2) από τον Αστέρα Αμαλιάδας κι έχασε την ευκαιρία να ανέβει από σήμερα στη Football League, το ίδιο και ο Ηρόδοτος που με παιχνίδι λιγότερο ηττήθηκε από τον Εθνικό (1-2)! Αδιάφορη νίκη για τον Τηλυκράτη στον πρώτο όμιλο, ισοπαλία ΝΠΣ Βόλος και Ηρακλής

Ένας μικρός... χαμός γίνεται πλέον στον δεύτερο όμιλο των μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής! Οι γηπεδούχοι, ηττήθηκαν από Αστέρα Αμαλιάδας και Εθνικό και πλέον τα πάντα είναι ανοιχτά.

Ο Αήττητος Σπάτων, υποδεχόταν τον Αστέρα Αμαλιάδας και με νίκη ή ισοπαλία ανέβαινε και μαθηματικά στη Football League, όμως η ομάδα της Αμαλιάδας έφυγε με μεγάλο διπλό από τα Σπάτα επικρατώντας 1-2. Ίδιο αποτέλεσμα (1-2) και στο άλλο ματς, όπου ο Ηρόδοτος ήθελε επίσης τη νίκη για να ανέβει (σ.σ. οι Κρητικοί θεωρούν πως θα πάρουν το παιχνίδι με τον Αστέρα που διακόπηκε στα χαρτιά), αλλά τελικά ηττήθηκε από τον Εθνικό ο οποίος πλέον είναι επίσης στο κόλπο της ανόδου και την τελευταία αγωνιστική φιλοξενεί τον Αστέρα Αμαλιάδας!

Στον άλλον όμιλο, ο ΝΠΣ Βόλος ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Ηρακλή, ενώ ο Τηλυκράτης στο αδιάφορο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου επικράτησε 1-0.

Βαθμολογία σε 5 ματς:

Πρώτος όμιλος

1. Ηρακλής 13 (9-3)
2. ΝΠΣ Βόλος 10 (6-4)

3. Τηλυκράτης 4 (2-6)
4. Απόλλων Παραλιμνίου 1 (0-4)

Επόμενη αγωνιστική

Τηλυκράτης - ΝΠΣ Βόλος
Απόλλων Παραλιμνίου - Ηρακλής

Δεύτερος όμιλος

1. Αήττητος Σπάτων 8 (6-5)
2. Αστέρας Αμαλιάδας 6 (6-8)*

3. Εθνικός 6 (5-5)
4. Ηρόδοτος 4 (5-4)*

Επόμενη αγωνιστική

Ηρόδοτος - Αήττητος Σπάτων
Εθνικός - Αστέρας Αμαλιάδας

*Αστέρας Αμαλιάδας και Ηρόδοτος έχουν παιχνίδι λιγότερο, καθώς η μεταξύ τους αναμέτρηση διακόπηκε λόγω επεισοδίων στο ημίχρονο και η τύχη της αναμέτρησης θα κριθεί την επόμενη εβδομάδα από την ΕΠΟ

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα