Κόρινθος: «Ο κ. Κούγιας απαγόρευσε την μετακίνηση της ομάδας με το πούλμαν που φέρει το σήμα της»

Newsroom
kougias_eurokinisi

bet365

Η διοίκηση της Κορίνθου εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Αλέξη Κούγια και του καταλογίζει πως της απαγόρευσε να χρησιμοποιήσει το πούλμαν που είχε στη διάθεσή της για τις μετακινήσεις της αποστολής της.

Ανακοίνωση κατά του Αλέξη Κούγια εξέδωσε σήμερα (23/3) η διοίκηση που «τρέχει» την Κόρινθο μετά την απόφαση του πρώτου να αποχωρήσει από τα κοινά της ομάδας που συμμετέχει στη Γ' Εθνική.

Αφορμή για αυτό ήταν επειδή όπως υποστήριξε δεν επιτράπηκε στον σύλλογο να χρησιμοποιήσει το πούλμαν που μέχρι πρότινος είχε στηχ διάθεσή του για τις μετακινήσεις της αποστολής του.

Η ανακοίνωση

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣ Κόρινθος, ακατανόητα, απαγόρευσε σήμερα με εντολή του, την μετακίνηση της ομάδας με το πούλμαν, το οποίο, θεωρητικά της ανήκει και φέρει το σήμα της.

Ο κ.Κούγιας, θεωρεί ότι είναι δικό του το λεωφορείο και δεν το διαθέτει πλέον στην ομάδα, που τόσο…αγάπησε όπως λέει.!!!

Δεν μας εκπλήσσει αυτή η συμπεριφορά.

Απεναντίας μας δικαιώνει!

Η Κόρινθος θα πάει με αξιοπρέπεια, στην Ραφήνα και θα παίξει για την νίκη και την ιστορία της.

Ο πρώην πρόεδρος, προφανώς, ήθελε η ομάδα να διαλυθεί με την αποχώρηση του και δεν μπορεί να δεχθεί, ότι αυτή η πόλη και αυτή η ομάδα, δεν υποκύπτουν σε καπρίτσια και λεονταρισμούς.

Η διοίκηση είναι αποφασισμένη, με όποιο κόστος και όποια θυσία και αν χρειαστεί να οδηγήσει την ομάδα, όπως τις αξίζει στον δρόμο των επιτυχιών.
Και στο ποδόσφαιρο δυστυχώς αποδεικνύεται το….Ου παντός πλειν ες Κόρινθον…κ.Κούγια..!!!

Ελπίζουμε στον επόμενο ποδοσφαιρικό σας σταθμό, να βρείτε κάτι που να το σεβαστείτε, αγαπήσετε και να το υπηρετήσετε κανονικά αυτή την φορά!

@Photo credits: eurokinissi
 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα