Πανιώνιος και Παναχαϊκή για το μεταξύ τους φιλικό που διακόπηκε λόγω επεισοδίων

Newsroom
Πανιώνιος και Παναχαϊκή για το μεταξύ τους φιλικό που διακόπηκε λόγω επεισοδίων

bet365

Με ανακοινώσεις του Πανιωνίου και της Παναχαϊκής συνεχίστηκε το «τρίτο ημίχρονο» της φιλικής αναμέτρησης των δύο ομάδων που διακόπηκε λόγω επεισοδίων.

Το Κυριακάτικο φιλικό του Πανιωνίου με την Παναχαϊκή δεν τελείωσε ποτέ, καθώς διακόπηκε στο 60' λόγω επεισοδίων. Σήμερα Δευτέρα οι δύο ομάδες έβγαλαν ανακοίνωση, με αυτή του Πανιωνίου να αναφέρει αρχικά: «Δεν ανήκουμε εδώ, δε θέλουμε ο Πανιώνιος μας να αφομοιώσει τέτοιες καταστάσεις!

Ανάμεσα σε όσα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε είναι και συνθήκες σαν τις χθεσινές, στις οποίες θεωρούμε ότι προκαλούμαστε. Το μέγεθος και η ιστορία του Συλλόγου μάς υποχρεώνουν να δίνουμε τις απαντήσεις μας αγωνιστικά, όπως συνέβη χθες μέχρι το 52ο λεπτό, μακριά και έξω από συμπεριφορές που δεν βοηθούν την προσπάθεια που γίνεται για την επιστροφή της ομάδας στην κατηγορία που ανήκει.

Έχουμε το χρέος να πορευόμαστε με τη δική μας φιλοσοφία. Να δείξουμε σε όλους ότι ο δικός μας αγώνας παίζεται καθαρά στο γήπεδο, εκεί που εδώ και 132 χρόνια κάνουμε τη διαφορά. Ζητάμε εμπιστοσύνη και στήριξη στη μάχη να επαναφέρουμε τον Πανιώνιο στην φυσική του θέση, όπως και συμμετοχή για να το κάνουμε με τον χαρακτήρα που μας αρμόζει.

Σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς και δεν υπάρχουν περιθώρια για εσωτερικές κρίσεις. Κλείνουμε σήμερα κιόλας την κακή παρένθεση που άνοιξε, κάνουμε αυτοκριτική, ηρεμούμε και αποφασισμένοι ο καθένας από το δικό του μετερίζι δίνουμε ότι καλύτερο έχουμε.

100 χρόνια μετά την πρώτη αναγέννηση του Ιστορικού, ελάτε να δημιουργήσουμε ακόμη μία, με τρόπο τέτοιο που θα κάνουμε τα παιδιά μας να μας εξασφαλίσουν τα επόμενα 100…».

Η Παναχαϊκή από την πλευρά της απάντησε αναφέροντας τα εξής: «Τραγική και φοβισμένη ανακοίνωση από τη διοίκηση του Πανιώνιου κάτι που πραγματικά δεν περιμέναμε. Δεν ζήτησαν ούτε μία δημόσια συγνώμη για τα αίσχη που διαδραματίστηκαν από τους οπαδούς τους εις βάρος της ομάδας μας, ενώ μετά το τέλος των επεισοδίων ήρθαν όλοι με "100 συγνώμες και 100 ευχαριστώ" για να μην προχωρήσουμε σε επίσημες καταγγελίες και τιμωρηθεί η ομάδα τους. Αυτές τις συγνώμες δεν τις δεχόμαστε, δεν τις θέλουμε γιατί μετά από αυτή την ανακοίνωση αποδεικνύονται ψεύτικες. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία, θα τη χρειαστούν...».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα