Football League: Πανσερραϊκός - Καβάλα 1-3

Gazzetta team
Football League: Πανσερραϊκός - Καβάλα 1-3

bet365

Η Καβάλα πήρε σπουδαίο διπλό επί του Πανσερραϊκού (1-3) και αύξησε τη διαφορά της στην κορυφή του Βορείου Ομίλου της Football League, έχοντας ωστόσο και ένα ματς περισσότερο.

Με τρεις πολύτιμους βαθμούς έφυγε η πρωτοπόρος Καβάλα από την έδρα του Πανσερραϊκού (1-3) στο παιχνίδι που άνοιξε τη 10η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Football League.

Δύο γκολ του Κόκκορη με σουτ στο 14' και κεφαλιά στο 26' έβαλαν τις βάσεις της νίκης για τους Αργοναύτες. Ο Πανσερραϊκός μείωσε στο 29' με αυτογκόλ του Παντεκίδη, ωστόσο τρία λεπτά πριν το τέλος ο Κολλάς διαμόρφωσε το τελικό 1-3 για την Καβάλα, η οποία αύξησε τη διαφορά της στους πέντε βαθμούς από τη 2η Βέροια που αγωνίζεται την Κυριακή στην έδρα της ουραγού ΑΕΠ Κοζάνης.

Όσο για την ομάδα των Σερρών, έμεινε έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή, έχοντας ωστόσο και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Στοΐλας): Καβουσάκης, Ζέρης, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Πίντο, Ψάλτης (46′ Τσιμίκας), Κρητικός, Γεωργιάδης (46′ Πόντσι), Πέτρου (72′ Θεοδωρίδης), Λουφάκης (33′ Μέσι), Πράντο (46′ Γκούρτσας)

Καβάλα (Ανυφαντάκης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Κολλαράς, Παντεκίδης, Στίκας, Γαβριηλίδης, Κόκκορης (78′ Βαλαβανόπουλος), Θωμαΐδης, Αδαμάκης (63′ Κέρθι), Ορφανίδης (88′ Βακιρτζής), Κολλάς (88′ Τενεκές)

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής την Κυριακή 9/5 με ώρα έναρξης των αγώνων στις 17:00:

Βόρειος Όμιλος

ΑΕΠ Κοζάνης - Βέροια

Τρίγλια - Ολυμπιακός Βόλου

Αλμωπός Αριδαίας - Πιερικός

Θεσπρωτός - Απόλλων Πόντου (αναβολή λόγω κρουσμάτων κορονοϊού)

Νότιος Όμιλος

Αιγάλεω - Νίκη Βόλου

Επισκοπή - Ρόδος

Ασπρόπυργος - Αστέρας Βλαχιώτη

Καλαμάτα - Σαντορίνη

Καλλιθέα - Ιάλυσος (αναβολή λόγω κροσυμάτων κορονοϊού)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα