ΠΣΑΠ για Football League: «Οδηγούμαστε σε αδιέξοδο»

Gazzetta team
ΠΣΑΠ για Football League: «Οδηγούμαστε σε αδιέξοδο»

bet365

Ο Σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών «καυτηρίασε» το γεγονός πως ακόμη δεν υπάρχει πλάνο για το μέλλον της κατηγορίας
Χωρίς ξεκάθαρη εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι με τη Football League θα φύγει το 2020, αφού δεν υπήρξε «λευκός καπνός» από τις 2 σημερινές (24/12) τηλεδιασκέψεις στην κατηγορία. Κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του ΠΣΑΠ, που με ανακοίνωσή του «καυτηρίασε» πως δεν υπάρχει πλέον για την επόμενη ημέρα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής διεξήχθησαν σήμερα 24 Δεκεμβρίου οι δυο τηλεδιασκέψεις, μεταξύ της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος και των ομάδων του Βορείου και Νοτίου Ομίλου της Football League αντίστοιχα. Οπως αναφέρεται σχετικά, υπήρξε ενημέρωση για διάφορες εξελίξεις που έχουν προκύψει και πως στην αρχή του νέου έτους θα ακολουθήσουν νέες.
Αναμέναμε με μεγάλο ενδιαφέρον μήπως μας διαψεύσετε και τελικά παρουσιάζατε ένα πλάνο και μία στοιχειώδη οργάνωση, έστω και τόσο καθυστερημένα, τουλάχιστον για την άμεση επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις. Δυστυχώς όμως για άλλη μια φορά δικαιωνόμαστε και πιστέψτε μας, ήταν κάτι που δεν θέλαμε να συμβεί.
Προφανώς δεν έχετε καταλάβει ότι στο ποδόσφαιρο κάθε μέρα που περνά δεν μπορεί να αναπληρωθεί στο μέλλον.
Δυστυχώς έχουν ήδη παρέλθει εκατοντάδες ημέρες, ενώ βλέπουμε πως η διάθεσή σας είναι να περάσουν και άλλες πολλές, εξέλιξη που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει σε αδιέξοδο καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα.
Αν δεν θέλετε να επιστρέψετε στο γήπεδο όπως κάνατε και με το περσινό πρωτάθλημα (ίσως γιατί πάλι τριγυρίζει στο μυαλό σας κάποια υποτιθέμενη αναδιάρθρωση), αν δεν είστε ικανοί να παίξετε (όχι βέβαια λόγω πανδημίας αλλά ελέω ΕΕΑ και άλλων εσωτερικών σας θεμάτων…) τότε θα αναλάβετε και την ευθύνη των πράξεών σας.
Είναι κατανοητό ότι οποιαδήποτε νέα νομοθετική παρέμβαση της πολιτείας όπως ίσχυσε ειδικώς για την αγωνιστική περίοδο 2019/20 που έδινε τη δυνατότητα σε κάθε διοργανώτρια αρχή να αποφασίζει την συνέχιση ή μη του πρωταθλήματός της, σαφώς και δεν θα γίνει αποδεκτή από τον ΠΣΑΠ, αφού η ιστορία έχει αποδείξει σε όλους πως οι αποφάσεις πάρθηκαν με βάση την εξυπηρέτηση συμφερόντων που είναι αντίθετα με το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα