ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ολυμπιακός Βόλου - Νίκη Βόλου 1-1: Καταδίκασαν τα επεισόδια Βόκολος και Βεργέτης (vid)

Ολυμπιακός Βόλου - Νίκη Βόλου 1-1: Καταδίκασαν τα επεισόδια Βόκολος και Βεργέτης (vid)

Ολυμπιακός Βόλου - Νίκη Βόλου 1-1: Καταδίκασαν τα επεισόδια Βόκολος και Βεργέτης (vid)

Στα επεισόδια που έγιναν μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τη Νίκη Βόλου στάθηκαν στη συνέντευξή Τύπου οι Λεωνίδας Βόκολος και Στάικος Βεργέτης.

Αρχικά ο Στάικος Βεργέτης, τόνισε:

«Σήμερα είχαμε ένα ντέρμπι, το ντέρμπι της πόλης και πριν αναφερθώ στα αγωνιστικά θα ήθελα να πω το εξής: Υπάρχει σε υπερθετικό βαθμό μια αντιπαλότητα μεταξύ δύο σωματείων. Στην κερκίδα νέα παιδιά με λύσσα να χτυπιούνται. Παιδιά που ζουν στην ίδια πόλη. Παιδιά που ζουν στην ίδια πόλη, σε μια όμορφη πόλη. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ ο Βόλος. Ο καθένας έχει δικαίωμα να υποστηρίζει την ομάδα που θέλει 100%, αλλά δεν έχει γίνει τίποτε να ηρεμήσει λίγο αυτή η αντιπαλότητα. Ίσα ίσα βλέπω από γενιά σε γενιά όλο και αυξάνεται. Απλά το θέτω σαν προβληματισμό για όλους τους ανθρώπους που ζουν εδώ, οι πατεράδες να μιλήσουν στα παιδιά τους, οι δάσκαλοι στο σχολείο… Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει καλύτερο. Αυτή η εικόνα δεν μου αρέσει καθόλου».

Στη συνέχεια ο Λεωνίδας Βόκολος είπε: 

«Είναι πολύ άσχημο και λυπηρό, παιδιά της ίδιας γειτονιάς, παιδιά του σχολείου, νέα παιδιά να σκοτώνονται για μία ομάδα. Να χτυπιούνται για να αλληλοχτυπιούνται. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Ο καθένας από το μέρος του και από το μερίδιο που μπορεί να επηρεάσει αυτό το πράγμα να σταματήσει. Είναι ωραίο να υπάρχει η ευγενής αντιπαλότητα μεταξύ δύο ομάδων, αλλά όταν ξεφεύγει από τα όρια νομίζω ότι είναι λυπηρό και είναι πάρα πολύ άσχημο».

Δείτε το βίντεο από το «magnesianews.gr».

Στο ίδιο μήκος κύματος Βόκολος και Βεργέτης καταδίκασαν την ένταση στις κερκίδες!