Γκέλα για Ιωνικό, έχασε ευκαιρία στο ντέρμπι η Καβάλα

Gazzetta team
Γκέλα για Ιωνικό, έχασε ευκαιρία στο ντέρμπι η Καβάλα

bet365

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι της Football League ανάμεσα σε Καβάλα και Τρίκαλα, γκέλα για τον Ιωνικό που ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Ιάλυσο στη Ρόδο. Νίκη του Θεσπρωτού στο ντέρμπι ουραγών με 0-1 επί της Τρίγλιας.

Καβάλα – Τρίκαλα 0-0

Το ντέρμπι της Football League ανάμεσα σε Καβάλα και Τρίκαλα έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, με τους γηπεδούχους να χάνουν ευκαιρία να προσπεράσουν τον Ιωνικό.

Οι φιλοξενούμενοι, ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος κι έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία με τον Λώττα να σουτάρει και τον Δήμιζα να σώζει. Αυτή ήταν όμως και η μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Καβάλα ανέβασε στροφές κι απείλησε τα Τρίκαλα. Στο 48' το σουτ του Παπαδόπουλου το έβγαλε ο Γιακουμής, ενώ στο 53' αυτό του Μαρκόπουλου έφυγε άουτ. Τελικά μέχρι και το τέλος του ντέρμπι γκολ δεν είδαμε με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 0-0.

Καβάλα (Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Παπαστεριανός, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Κέρθι (70′ Καθάριος), Θωμαΐδης, Στίκας, Μαϊδανός, Β. Παπαδόπουλος (81′ Οκάν), Σκαθαρούδης (58′ Ορφανίδης).

Τρίκαλα (Αμανατίδης): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Βέρτζος, Τσίπρας, Σταματής (82′ Γιαννίτσης), Λώττας (76′ Άλεξιτς), Πελάεθ (63′ Πέλκας), Σανδραβέλης, Οικονομόπουλος, Νιάρος, Παπαγεωργίου.

Ιάλυσος – Ιωνικός 2-2

«Κόλλησε» στη Ρόδο ο Ιωνικός, καθώς ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Ιάλυσο σε ένα γεμάτο παιχνίδι και κινδυνεύει να πέσει από την δεύτερη θέση...

Το παιχνίδι άρχισε με καλούς οιωνούς για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στο 30' κέρδισαν πέναλτι με τον Κουϊρουκίδη να ανατρέπεται από τον Ανδρούτσο. Ο Κρητικός εκτέλεσε την ποινή κι ευστόχησε για το 0-1. Ωστόσο, ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Φουρλάνος ανέτρεψε τον Μαστραντωνάκη και ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα αυτή τη φορά υπέρ του Ιάλυσου. Ο Ρεκλείτης ευστόχησε εύστοχα κι έστειλε στα αποδυτήρια τις δύο ομάδες με το ισόπαλο 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον Ιωνικό και πάλι να πιέζει και να κερδίζει νέο πέναλτι! Συγκεκριμένα, στο 78' ο Κρητικός ευστόχησε και στο δεύτερο πέναλτι που εκτέλεσε κάνοντας το 1-2 για τους Νικαιώτες. Όμως και πάλι ο Ιάλυσος είχε απάντηση και δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισε σε 2-2 με τον Κονέ.

Ιάλυσος (Χοσάδας): Ανδρούτσος, Γιώργου, Μακρυδημήτρης, Παγώνης, Πριόνας, Ρεκλείτης, Μπάρδης, Μαστραντωνάκης (71′ Κούγιος), Κούντικ (67′ Τασιουλής), Χειρίτραντας, Κονέ (83′ λ.τ Πάτας).

Ιωνικός (Χαραλαμπίδης): Κουρεπίνης, Κολλαράς, Γκοτσούλιας, Σ. Κρητικός, Κουϊρουκίδης, Ιωάννου, Ν. Κρητικός (87′ Πογοσιάν), Φουρλάνος, Βουκμίροβιτς (46′ Μάναλης), Στεργίδης (75′ Σμυρλής), Μουστάκης.

Τρίγλια – Θεσπρωτός 0-1

Το «τρίποντο» στο ντέρμπι της ουράς πήρε ο Θεσπρωτός στην έδρα της Τρίγλιας επικρατώντας με 0-1 και βγαίνοντας -προσωρινά τουλάχιστον- από τη διακεκαυμένη ζώνη. Η πρώτη μεγάλη φάση του ματς χάθηκε από τον Θεσπρωτό με τον Κολλά να αστοχεί από το ύψος του πέναλτι στο 13'. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα ένα λεπτό αργότερα έφτασαν ξανά κοντά στο γκολ, αλλά ο Παλαβράκης έβγαλε σε κόρνερ την εκτέλεση φάουλ του Σερβιλάκη. Η πίεση του Θεσπρωτού συνεχιζόταν με τους Μπίκα και Ευθυμίου να χάνουν νέα διπλή ευκαιρία στο 33'.

Το σκηνικό δεν άλλαζε με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Στο 51' πάλι ο Ευθυμίου δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ της Τρίγλιας, Παλαβράκη. Ο Θεσπρωτός θα μπορούσε να είχε τιμωρηθεί για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του, αλλά ο Κίναλης στο 65' με σωτήρια επέμβαση κράτησε το 0-0. Τελικά ο Θεσπρωτός στην επόμενη μεγάλη του στιγμή στο ματς βρήκε το γκολ στο 83' με τον Καζβιρόπουλο, που είχε περάσει ως αλλαγή, παίρνοντας και τη νίκη.

Τρίγλια (Μάγγος): Παλαβράκης, Ζώτος, Κουρέλλας, Σγούρης, Ρογγότης, Παπαστεριανός, Λεμονής, Μπρίτο, Ζορμπάς, Παπαδημητρίου, Ναζλίδης

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Ζούρκος, Καρβούνης, Κοντοές, Σερβιλάκης, Κολτσίδας, Βουκομάνοβιτς, Ραμίρεζ, Μπίκας, Ευθυμίου, Κολλάς

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα