Τραυματίστηκε ο Μπλάνκο, έχασε το Αιγάλεω

Gazzetta team
Τραυματίστηκε ο Μπλάνκο, έχασε το Αιγάλεω

bet365

Ο Αργεντινός φορ φαίνεται πως υπέστη θλάση σήμερα στη Ρόδο, ενώ ο Ιάλυσος επικράτησε του «Σίτι» με 1-0
Διπλό το «κακό» σήμερα για το Αιγάλεω, καθώς το «Σίτι» ξέχωρα από την ήττα με 1-0 που γνώρισε στη Ρόδο από τον Ιάλυσο, «έχασε» το μεγάλο του αστέρι Μπλάνκο. Ο Αργεντινός φορ αντικαταστάθηκε στο 24' της αναμέτρησης και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως έχει υποστεί θλάση.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Χειρίτραντας με κεφαλιά στο 59' μετά από σέντρα του Μαρκαντωνάκη, ενώ ο Ανδρούτσος των γηπεδούχων αντέδρασε σωστά στις προσπάθειες των Μαρκολίνο και Μακρυγιάννη στο δεύτερο μισό.
ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ: Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Παγώνης, Κούντικ (61′ Πετράκης), Ρεκλείτης, Μπάρδης, Χειρίτραντας (86′ Πάτας), Χειμωνέττος, Μαστραντωνάκης (76′ Κούγιος), Κονέ, Γιώργου.
ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Τσαφταρίδης, Ιωαννίδης, Συριόπουλος, Γκότοβος, Λάμπρου, Καπός, Σταματάκης, Μπλάνκο (23′ Μαγκάκης), Κατσικογιάννης (54′ λ.τ Μαρκολίνο), Μακρυγιάννης (89′ Μεγαρίτης).

Καβάλα – Ασπρόπυργος 0-0

Σημαντικός βαθμός για τον Ασπρόπυργο μέσα στην Καβάλα κόντρα στην τοπική ομάδα, στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Το 0-0 δείχνει την εικόνα του αγώνα με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο αλλά να μην μπορούν να τον μετουσιώσουν σε γκολ. Με τον βαθμό αυτόν οι «αργοναύτες» παρέμειναν στην 4η θέση με 25, χάνοντας όμως την ευκαιρία να φτάσουν τον τρίτο Ιωνικό. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη είναι στους 16, όσους και ο Ιάλυσος και μένουν κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Καβάλα (Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Παπαστεριανός, Μαρκόπουλος, Μελισσόπουλος, Κέρθι, Θωμαΐδης, Ορφανίδης, Μαϊδανός, Κουτσούμπας, Παπαδόπουλος.

Ασπρόπυργος (Βαζάκας): Γκίνης, Νικολακάκης, Φιλίποβιτς, Ζώνας, Σταγάκης, Κόσεφ, Γκατσολάρι, Μπαξεβάνος, Σρέτσκοβιτς, Ζγκούρι, Κάκκο.

Ιεράπετρα – Ιωνικός 0-0

«Χ»αμένοι και οι δύο στην Ιεράπετρα. Η τοπική ομάδα και ο Ιωνικός δεν κατάφεραν να πετύχουν γκολ, έμειναν στο μηδέν και έχασαν έδαφος στην «μάχη» για την άνοδο. Οι Κρητικοί με την ισοπαλία αυτή έφτασαν τους 23 και είναι στην 6η θέση, δύο λιγότερους από την 4η Καβάλα. Οι Νικαιώτες από την άλλη με την ισοπαλία αυτή έφτασαν τους 27 και βρίσκονται στην 3η θέση, ενώ αν κέρδιζαν θα είχαν ανέβει δεύτεροι. Στα του αγώνα την πιο μεγάλη ευκαιρία την έχασαν οι γηπεδούχοι με τον Χιντζίδη να στέλνει με εκτέλεση κόρνερ τη μπάλα στο δοκάρι του Κουρεπίνη.

ΟΦ Ιεράπετρας (Καβακάς): Καραγκιολίδης, Μηνάς (46′ Χρυσοφάκης), Σέχου, Αναστασόπουλος, Κατσικοκέρης, Χιντζίδης, Βογιατζής (76′ Παπαδόπουλος), Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Σμίλτος, Μάγκας.

Ιωνικός (Αρναούτης): Κουρεπίνης, Ν. Κρητικός, Κολλαράς, Βλαχομήτρος (55′ Μάναλης), Βουκμίροβιτς (77′ Παπουτσογιαννόπουλος), Μουστάκης, Ιωάννου, Τιεντσέ (69′ Κουϊρουκίδης), Γκοτσούλιας, Φουρλάνος, Σ. Κρητικός.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα