«Άσφαιρος» ο Μπλάνκο, έχασε την ευκαιρία η Καβάλα

Gazzetta team
«Άσφαιρος» ο Μπλάνκο, έχασε την ευκαιρία η Καβάλα

bet365

Η Καβάλα έμεινε στο 0-0 με το Αιγάλεω, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή της Football League. Ντεμπούτο για τον Ίσμαελ Μπλάνκο με το «Σίτι». Στο τέλος «τσίμπησε» τον βαθμό η Τριγλία στον Ασπρόπυργο (2-2), στο 0-0 έμειναν Νίκη Βόλου και Ιεράπετρα.

Τότεναμ - Λίβερπουλ με σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Νίκη Βόλου – Ιεράπετρα 0-0

Λευκή ισοπαλία για Νίκη Βόλου και Ιεράπετρα, καθώς καμία ομάδα δεν μπόρεσε να φύγει με τη νίκη από τον Βόλο, μένοντας σε αυτό το 0-0.

Ευκαιρίες ωστόσο υπήρχαν και για τις δύο ομάδες στο πρώτο μέρος. Συγκεκριμένα, στο 31' ο Κρουθ με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ στο 31' για τη Νίκη Βόλου. Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος ήταν για την Ιεράπετρα, όταν ο Αποστολόπουλος από κοντά δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και να της αλλάξει πορεία προς τα δίχτυα με το 0-0 να μένει.

Στο δεύτερο μέρος η Νίκη Βόλου είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Πρώτα στο 51' ο Γκαρσία με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστία των φιλοξενούμενων, ενώ στο 66' ο Ροχάνο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ και στο 87' η εκτέλεση φάουλ του Ντομίνγκεθ έφυγε ελάχιστα έξω με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

Αιγάλεω - Καβάλα 0-0

Στο... μηδέν έμειναν Αιγάλεω και Καβάλα στο ντεμπούτο του Ίσμαελ Μπλάνκο με τη φανέλα του «Σίτι». Ο 37χρονος Αργεντινός φορ πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με το Αιγάλεω, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και να δώσει βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του που παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η Καβάλα έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στο 54' όταν κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Μαρκόπουλος δεν κατάφερε να νικήσει τον Σικαλιά που έπεσε στη γωνία του και μπλόκαρε. Αυτή ήταν και η καλύτερη στιγμή στο δεύτερο μέρος με το 0-0 να μένει φυσιολογικά ως το τέλος βάση της εικόνας του ματς και την Καβάλα να χάνει την ευκαιρία να πλησιάσει -έστω και προσωρινά- στην κορυφή.

Ασπρόπυργος - Τριγλία 2-2

Στο ματς της ουράς Ασπρόπυργος και Τριγλία έχασαν την ευκαιρία να πάρουν απόσταση από τη διακεκαυμένη ζώνη μένοντας στο ισόπαλο 2-2.

Στο 36' ο Ναζλίδης με κεφαλιά έβαλε την Τριγλία μπροστά στο σκορ. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 58' με τον Κάκκο να ισοφαρίζει σε 1-1 με ένα υπέροχο μακρινό σουτ.

Ο Ασπρόπυργος κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο 73' όταν ο Νικολακάκης με μια εκπληκτική ενέργεια πάσαρε στον Ζγκούρι, με τον δεύτερο να τελειώνει τη φάση γράφοντας το 2-1.

Όλα έδειχναν ότι ο Ασπρόπυργος θα έπαιρνε μια πολύτιμη νίκη για τη μάχη της παραμονής, αλλά η Τριγλία ακριβώς στο 90' με τον Σαβρανίδη που είχε περάσει ως αλλαγή ισοφάρισε σε 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα