Ηρακλής: Ο Γηραιός «ψήφισε» Τρίγλια, που διαψεύδει τη συμφωνία

Gazzetta team
Ηρακλής: Ο Γηραιός «ψήφισε» Τρίγλια, που διαψεύδει τη συμφωνία

bet365

Η σύσκεψη των φορέων του Ηρακλή ψήφισε υπέρ της λύσης για συμμετοχή στη Football League με «καθαρό» ΑΦΜ και τη συνεργασία με την Τρίγλια, που ωστόσο εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει κάθε επαφή με συλλόγους για την παραχώρηση του φορολογικού της μητρώου.

Η περιδίνηση του «Γηραιού» συνεχίζεται, δίχως να φαίνεται «φως» στον ορίζοντα.

Οι φορείς του Ηρακλή είχαν σύσκεψη το βράδυ της Τετάρτης (07/08), όπου αποφάσισαν να συνεχίζει η ομάδα με απαλλαγμένο από χρέη ΑΦΜ και νέο εταιρικό καθεστώς στη Football League, μέσω της συνεργασίας με το σωματείο του ΠΟ Νέας Τρίγλιας.

Ωστόσο, εν αναμονή της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης την προσεχή Δευτέρα (12/08) στο Κατσάνειο, ο σύλλογος της Χαλκιδικής ανέφερε σε ανακοίνωσή του πως δεν τέθηκε ποτέ θέμα παραχώρησης του ΑΦΜ σε άλλη ομάδα, περιπλέκοντας τα πράγματα και αφήνοντας στα «κρύα του λουτρού» τους Θεσσαλονικείς, αναφορικά με το μέλλον τους.

Η ανακοίνωση του ΠΟ Τρίγλιας:

«Σε απάντηση όλων των δημοσιευμάτων των τελευταίων ημερών η διοίκηση της ΠΑΕ Τρίγλιας ενημερώνει ότι δεν υπήρχε αλλά και δεν υπάρχει καμία περίπτωση παραχώρησης του ΑΦΜ και επίσης δεν υπάρχει καμία άλλη περίπτωση συνεργασίας με άλλη ομάδα. Οι φίλαθλοι της Τρίγλιας αλλά και όλης της Χαλκιδικής θα καμαρώνουν την ομάδα μας στο Πρωτάθλημα της Football League».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα