Συγνώμη από Νίκιτς και Τουράμ για την φωτογραφία στα social media

Gazzetta team
Συγνώμη από Νίκιτς και Τουράμ για την φωτογραφία στα social media

bet365

Με γραπτή τους δήλωση, οι Νίκιτς και Τουράμ ζήτησαν συγνώμη για την φωτογραφία που ανέβασαν πριν λίγες μέρες με αφορμή τις οφειλές που υπάρχουν από την Κέρκυρα προς τους ποδοσφαιριστές.

Με μια χιουμοριστική φωτογραφία, σχολίασαν πριν μερικές μέρες την κατάσταση στην Κέρκυρα οι Νίκιτς και Τουράμ, με τους δύο ποδοσφαιριστές να προχωρούν από κοινού σε γραπτή δήλωση μέσω της οποίας απολογούνται για την κίνησή τους αυτή.

Αναλυτικά η δήλωσή τους:

«Προ ημερών, εμείς, ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας κάναμε ένα αστείο στα social media ανεβάζοντας ένα χιουμοριστικό post. Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας αν άθελα μας δημιουργήσαμε κάποιο πρόβλημα και εκθέσαμε την διοίκηση της ομάδος μας. Δεν είχαμε κανένα τέτοιο σκοπό. Επειδή σαν παίκτες οι πιο πολλοί από εμάς βρισκόμαστε αρκετά χρόνια σε αυτή την ομάδα γνωρίζουμε τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν γενικα σε όλες τις ομάδες και ιδίως στη β´εθνικη όπου τα έσοδα είναι μηδενικά. Σε αυτό το περιβάλλον η διοίκηση της ομάδας προσπαθεί να εξασφαλίσει τους πόρους ώστε να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντι μας, έχοντας μάλιστα λαμβάνειν ένα σεβαστό ποσό από τις διοργανώτριες αρχές. Εμείς εκπροσωπώντας το αγωνιστικό τμήμα υποσχόμαστε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους που έχουν τεθεί από την αρχή της χρονιάς.» Branislav Nikic – Rogerio Thuram

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα