ΑΟΧ Κισσαμικός - Ηρακλής 0-1

Gazzetta team
ΑΟΧ Κισσαμικός - Ηρακλής 0-1

bet365

Ο Ηρακλής τα κατάφερε στα Χανιά απέναντι στον ΑΟΧ Κισσαμικό και πήρε μια σημαντική νίκη με 0-1 ενόψει της συνέχειας...

Επιστροφή στις νίκες για τον Ηρακλή, ο οποίος πέρασε από την έδρα του ΑΟΧ Κισσαμικού (0-1) και πήρε μια πολύ σημαντική ανάσα, καθώς είχε βρεθεί κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν ήταν για τον «Γηραιό», με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να πιέζει ψηλά από τα πρώτα λεπτά, αλλά να μην βρίσκει το γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Στην επανάληψη, ο Ηρακλής κατάφερε να βρει το γκολ που έψαχνε, όταν στο 57' ο Περόνε με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Από εκεί και πέρα, ο Ηρακλής θα μπορούσε να βρει και δεύτερο τέρμα, αλλά ο Ρόβας αστόχησε στις δύο ευκαιρίες που είχε και το 0-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις:

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Σισέ, Φαζός, Παπαχρήστος, Γκίνη, Μουμίν, Σελινιωτάκης (72' Καραγιάννης), Αρναρέλλης (58' Σιμόν), Βρεττός, Αποστολόπουλος (62' Χαλκιαδάκης), Ρίσκι.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μανουέλ Ρόκα): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Καζναφέρης, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Στάμου, Κωστούλας, Πασάς, Ντούνης (90' Πτηνόπουλος), Χασομέρης (71' Παναγιωτούδης), Περόνε (71' Ρόβας).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα