Ο ΑΟΧ Κισσαμικός πήρε το κρητικό ντέρμπι! (vids)

Gazzetta team
Ο ΑΟΧ Κισσαμικός πήρε το κρητικό ντέρμπι! (vids)

bet365

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρίσκι που είχε ασίστ αλλά και γκολ επικράτησε 2-0 του Ηροδότου στο κρητικό ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Football League.
Στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης στα Περιβόλια ο γηπεδούχος ΑΟΧ Κισσαμικός προηγήθηκε με 1-0 με τον Ρίσκι να παίρνει ωραία μπαλιά από τον Σιμόν και με πολύ καλό πλασέ να προλαβαίνει τον Κασμερίδη για το γκολ. Στο 38' ο Καραγιάννης του ΑΟΧ Κισσαμικού σούταρε εντός περιοχής και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κασμερίδη.
Στο 61' ο Μασάδο έγινε αλλαγή αφότου είχε χτυπήσει το κεφάλι του και είχε πέσει αναίσθητος. Στπ 68' ο Σιμόν χρίστηκε σκόρερ μετ΄από μπαλιά του Ρίσκι. Το ματς έμεινε στο 2-0 μετά και το πέρας των οκτώ λεπτών του έξτρα χρόνου στο τέλος. Αυτή ήταν η πρώτη φετινή νίκη του ΑΟΧ Κισσαμικού στην FL.
ΑΟΧ Κισσαμικός (Πετράκης): Λαζαρίδης, Τολί, Σισέ, Ζιουλής, Παπαχρήστος (46′ Καραγεώργης), Τεγούσης, Γκίνη, Σιμόν (76′ Αρναρέλλης), Σάλιακας, Καραγιάννης & Ρίσκι (69′ Αποστολόπουλος).
Ηρόδοτος (Λυρώνης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης (88′ Φουκαράκης), Γιαλούσης, Φραγκουλάκης, Σμυρλής, Αργκιλέσι, Κασαπάκης (62′ Κοντογιάννης), Μάκο, Μασάδο (61′ λ.τ Κωνσταντινίδης) & Δαμιανάκης.
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα