Σπανός: «Θέλω να μείνω αλλά πρέπει να είναι αμοιβαίο»

Σπανός: «Θέλω να μείνω αλλά πρέπει να είναι αμοιβαίο»

Σπανός: «Θέλω να μείνω αλλά πρέπει να είναι αμοιβαίο»

bet365

Για δεύτερη φορά στη διάρκεια της χρονιάς, ο Δημήτρης Σπανός προανήγγειλε το τέλος της συνεργασίας του με τον Άρη σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα ήθελε να μείνει αλλά τα αισθήματα πρέπει να είναι αμοιβαία.

Ο προπονητής του Άρη έστειλε αρκετά μηνύματα σχετικά με τη μεθοδολογία που θα πρέπει να ακολουθήσει ο Θόδωρος Καρυπίδης τονίζοντας ότι «οι ομάδες δεν αγοράζονται, αλλά χτίζονται» καθώς επίσης και ότι «δεν πρέπει να ξαναδημιουργηθούν χρέη». Πιο αναλυτικά.

Για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό: «Αν μου πείτε πριν το ματς, πως το έβλεπα, δεν θα πω ψέματα. Έβλεπα την κακή εικόνα που είχα μπροστά μου. Το αγωνιστικό μπήκε στην άκρη κι αυτό ήταν δικαιολογημένο. Τα παιδιά έδωσαν ό,τι είχαν. Οπότε δεν θέλω να μιλήσω για το αγωνιστικό. Ήμασταν σε όλα κακοί, ίσως κάπου έχασαν οι παίκτες την αυτοσυγκέντρωσή τους. Το μέλημά του ήταν να τελειώσει με νίκη η ομάδα», είπε και αναφέρθηκε στον Ντάρσι Νέτο.

«Να πω στον Ντάρσι τα επόμενα βήματα της ζωής του να είναι στον Άρη, γιατί τον αγαπάει, όπως και ο κόσμος τον Νέτο. Και στον Άρη να φθάσει εκεί που θέλουμε, στα ψηλά της Σούπερ Λίγκα και να πάρει ότι της αξίζει».

Για το μέλλον του στον Άρη. «Είπα ότι μάλλον δεν θα είμαι στον Άρη την επόμενη σεζόν. Τα περισσότερα θέματα ή τις αδυναμίες μας, θα πρέπει να τα βάλουμε κάτω από το χαλί. Αυτό για μία ομάδα ήταν λάθος. Με λάθη ξεκινήσαμε και λάθη συνεχίσαμε. Μπροστά στο μεγαλείο του Άρη, τα αφήσαμε όλα. Ο υπέρ πάντων αγώνας ήταν η άνοδος. Κάποιος συνάδελφος θα έρθει του χρόνου και τα βρει όλα καλύτερα. Θα ήθελα να είμαι σε ομάδα Σούπερ Λίγκα. Αν ένας προπονητής δεν έχει όνειρα, είναι στάσιμος. Τα όνειρά μου είναι παραπάνω. Και μία διάκριση στην κατηγορία. Στην συγκεκριμένη ομάδα (τον Άρη) θέλω να μείνω, με τη διαφορά να με θέλει κι αυτή πάρα πολύ. Άρα λοιπόν θα πρέπει να είναι αμοιβαίο. Αφού δεν είναι, σταματάμε εδώ, κρατάμε τα καλά και συνεχίζουμε. Με το ζόρι δεν κάνει καριέρα κανείς. Λέγανε ότι ο Σπανός είναι καλός για Γ’ Εθνική, μετά για τη Β’ Εθνική… μήπως όμως είναι για την Α’; Θα δούμε. Όλα παίζουν ρόλο».

Σχετικά με τα συναισθήματά του, είπε. «Όταν περνάς από αυτή την ομάδα, δεν γίνεται όταν φεύγεις να μην έχεις Αρειανά αισθήματα. Για μένα ήταν πολύ σημαντικό το χειροκρότημα, ήταν μία επιβράβευση όλων όσων τραβήξαμε όλη τη χρονιά. Έκανα το αυτονόητο για την ομάδα μου».

Για την επόμενη μέρα της ομάδας. «Το βασικό μέλημα είναι να βγει μετά το τέλος και να πει την αλήθεια. Το πλάνο μπορεί να μην αρέσει, αλλά αν είναι αληθινό, θα στηριχθεί από τον κόσμο. Ποτέ σε κανένα σημείο να μην έχει χρέη ο Άρης γιατί οι ομάδες δεν αγοράζονται, αλλά χτίζονται».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα