Πλατέλλας: «Να βρούμε τη χρυσή τομή με τον πρόεδρο»

Πλατέλλας: «Να βρούμε τη χρυσή τομή με τον πρόεδρο»

Πλατέλλας: «Να βρούμε τη χρυσή τομή με τον πρόεδρο»

bet365

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας αναφέρθηκε στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς αλλά και στη δική του παραμονή στον Άρη στη σημερινή(18/5) Media Day.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ Μαδρίτης με επιστροφή* πονταρίσματος αν πρώτος σκόρερ αναδειχθεί ο o Ναντό ντε Κολό ή ο Λούκα Ντόντσιτς στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το ζήτημα του βραχύσωμου επιθετικού παραμένει ανοιχτό καθώς υπάρχει διαφωνία επί του οικονομικού. Αυτό σημείωσε και ο ίδιος τονίζοντας ότι… «δεν έχει κλείσει το θέμα. Περιμένω να τελειώσει την Κυριακή το ματς και μετά θα μιλήσω με τον Πρόεδρο. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, ότι θα βρούμε τη χρυσή τομή. Από την πρώτη στιγμή ήξερα που ήρθα είχα έναν στόχο, να ξαναγεννηθώ μέσα από τον Άρη. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν το σκέφτηκα καθόλου ότι θα μείνει στην Β’ Εθνική».

Αναφερόμενος στην άνοδο της ομάδας στη Superleague, είπε: «Η ομάδα λείπει πολλά χρόνια από την Σούπερ Λιγκ. Πρέπει οι υπεύθυνοι να κάνουν καλές κινήσεις για να βοηθήσουν την ομάδα, να μείνει ο κορμός της ομάδας και πιστεύω ότι η ομάδα θα κατακτήσει τους στόχους της και του χρόνου. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να βλέπω γεμάτο το γήπεδο, αυτή είναι η ανταμοιβή κάθε ποδοσφαιριστή. Η αγάπη του κόσμου είναι ένα μοναδικό συναίσθημα το οποίο δε συγκρίνεται με άλλο. Θέλω να μείνω στην ομάδα και το έχω πει».

Σχετικά με το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Ντάρσι Νέτο, σημείωσε: ««Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για τον σύλλογο και ο κόσμος ξέρει τι έχει καταφέρει με την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που είμαι συμπαίκτης του και είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσει τον Άρη κι από άλλο πόστο», για να καταλήξει σχετικά για την επόμενη μέρα της ομάδας.

«Έχουμε καταφέρει κάτι πολύ σημαντικό. Ο κόσμος πικράθηκε στα προηγούμενα χρόνια, παρόλο αυτά μας στήριξε και τον ευχαριστούμε που ήταν δίπλα μας. Ελπίζω ότι θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες. Περιμένουμε πολύ κόσμο στο γήπεδο στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα