Καραϊσκάκης Άρτας - ΟΦΗ 1-2

Gazzetta team
Καραϊσκάκης Άρτας - ΟΦΗ 1-2

bet365

Με δυο γκολ του Θανάση Ντίνα (80’, 91’), ο ΟΦΗ έφυγε με το «τρίποντο» από την έδρα του Καραϊσκάκη Άρτας (1-2) και παρέμεινε πρώτος στη βαθμολογία της Football League, μετά από 31 αγωνιστικές.

Αυτή τη φορά το βαρύ «πυροβολικό» του (Μάνος) δεν χτύπησε, ωστόσο ο Θανάσης Ντίνας έκανε ό,τι έπρεπε στην επίθεση για να χαρίσει τη νίκη στον ΟΦΗ, όπερ και εγένετο. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός σκόραρε δις, μετέτρεψε το 1-0 του Καραϊσκάκη Άρτας σε 1-2 και οδήγησε τους Ηρακλειώτες στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη της.

Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας την κατοχή της μπάλας, ωστόσοι οι γηπεδούχοι είχαν την τύχη να πάρουν το προβάδισμα, με σκόρερ του Ψιάνο, που νίκησε τον Στρέζο στην επαναφορά, μετά τις προσπάθειες των Ρανγκέλοφ και Μακρή.

Στην επανάληψη οι δυο ομάδες μοιράστηκαν ευκαιρίες κι εντυπώσεις, ωστόσο ο ΟΦΗ είχε την ικανότητα να βρει «στόχο» και να πάρει τους βαθμούς που ήθελε, στην προσπάθειά του να προβιβαστεί ως πρώτος στο πρωτάθλημα της Football League.

Στο 80’ ο Θανάσης Ντίνας με σουτ ισοφάρισε το παιχνίδι σε 1-1 και η πίεση των Κρητικών ως το τέλος απέδωσε, με τον ίδιο παίκτη στο 91’ να δέχεται την ασίστ του Ποτουρίδη και με σουτ να τους χαρίζει τη νίκη.

Έτσι, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, φτάνοντας τους 77, με τον Άρη να ακολουθεί με 76, μετά απο 31 αγωνιστικές.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Ραχιώτης, Παπανίκου, Καψάλης (46’ Μπεκατώρος), Καραγιαννίδης, Νικολόπουλος, Μακρής, Ψιάνος, Κόλλινς (69’ Χούσος), Μακρίδης, Ρανγκέλοφ, Λουκίνας

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Νάστος, Παπαστεριανός (67’ Λεάλ), Ντίνας (93’ Βαφέας), Κουτσιανικούλης (55’ Κοέλιο), Μάνος, Βουό

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα