Βαλεριάνος: «Όλοι σκέφτονται τον Άρη στη Superleague»

Βαλεριάνος: «Όλοι σκέφτονται τον Άρη στη Superleague»

Gazzetta team
Βαλεριάνος: «Όλοι σκέφτονται τον Άρη στη Superleague»

bet365

Ο Γιώργος Βαλεριάνος στάθηκε στις δυσκολίες που διαχειρίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη έως ότου εξασφαλιστεί η άνοδος αλλά και στην επιθυμία όλων να μείνουν στην ομάδα.

Μπέτις - Μάλαγα και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο έμπειρος αμυντικός ήταν από τα βασικά στελέχη της αγωνιστικής επιτυχίας του Άρη και αναφέρθηκε στον στόχο και στην πίεση που υπήρχε για την υλοποίησή του. «Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Τραβήξαμε πολλά, μόνο εμείς ξέρουμε αυτά που περάσαμε για να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου. Δεν βγήκαν πολλά προς τα έξω κι έτσι έπρεπε. Δεχτήκαμε χτυπήματα, αλλά παλέψαμε και δώσαμε το 100%, ακόμα και στα ματς που δεν πήραμε αποτέλεσμα. Περίμενα ότι θα βγει η ομάδα, γι’ αυτό εξάλλου ήρθαμε το καλοκαίρι. Κάθε άνοδος έχει τη δική της ομορφιά. Φέτος όμως με τον Άρη είναι μάγκικη. Είμαστε μια οικογένεια, μια γροθιά, όλη τη χρονιά».

Σχετικά με την επόμενη χρονιά, ο Γιώργος Βαλεριάνος σημείωσε ότι όλοι θέλουν να αγωνιστούν στη Superleague με τον Άρη. «Αν ρωτήσετε και τους 30 ποδοσφαιριστές που είναι στο ρόστερ, όποιος πει ότι δεν σκέφτεται το μέλλον του στον Άρη της Super League, θα σας πει ψέματα. Είναι το μεγάλο όνειρο για τον καθένα. Δεν ξέρουμε όμως τι θα γίνει. Δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν, όλοι όμως σκεφτόμαστε το μέλλον μας στον Άρη».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα