Σπανός: «Ο Άρης θα είναι πάντα στην καρδιά μου»

Σπανός: «Ο Άρης θα είναι πάντα στην καρδιά μου»

Σπανός: «Ο Άρης θα είναι πάντα στην καρδιά μου»

bet365

Ο Δημήτρης Σπανός έκανε έναν πρόχειρο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, στάθηκε και στην κριτική που δέχθηκε στη διάρκειά της, τονίζοντας ότι ο ίδιος ουδέποτε παρέκκλινες του πλάνου του.

«Είναι μια ιδιαίτερη μέρα γιατί έγινε κάτι σημαντικό έπειτα από τέσσερα χρόνια. Το σημαντικότερο για μας ήταν ότι καταλάβαμε γρήγορα τη δυσκολία του αγώνα. Σοβαρευτήκαμε, κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα, με δύο γκολ κλειδώσαμε τη νίκη και μετά διαχειριστήκαμε το παιχνίδι. Σήμερα δεν μπορεί να γίνει κριτική γιατί είναι μια μέρα χαράς για όλους. Ευχαριστώ τους φίλους της Άρτας, απ’ εδώ ξεκίνησα εξάλλου κι έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά γιατί αυτονόητο δεν υπάρχει στον επαγγελματικό αθλητισμό. Υπήρχε πολύ κούραση, ταλαιπωρία, υπήρχαν μερόνυχτα δουλειάς για να φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας. Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο γιατί ο Άρης είναι ένα μεγάλο σωματείο και πρέπει να τελειώσει σωστά τη χρονιά», είπε αρχικά.

Ρωτήθηκε για τις στιγμές κατά τις οποίες ο ίδιος δέχθηκε έντονη κριτική. «Για να υπάρξεις σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου θα πρέπει να είσαι δυνατός χαρακτήρας και να αντέξεις και τα αρνητικά. Αυτό έκανα από την πρώτη μέρα. Είχα το πλάνο μου και τον στόχο μου και δεν παρέκκλινα ποτέ. Πάντα υπάρχει και το συναίσθημα, θα υπάρξουν στιγμές που θα στεναχωρηθείς αλλά δεν άλλαξα το πλάνο μου. Το σημαντικότερο ήταν ότι από την πρώτη στιγμή όλοι ξέραμε σε ποια ομάδα είμαστε», είπε και συμπλήρωσε. «Ακόμη και στη μία ήττα που κάναμε, είχαμε κάνει καλό παιχνίδι. Θα κρατούσα όλες τις στιγμές και δεν θα έβγαζα καμία».

Για την αμφιβολία που υπήρξε κάποια στιγμή στο πρόσωπό του αλλά και τη μεταγραφολογία, είπε: «Με κάλυψε η ίδια η διοίκηση στη μία διαρροή που είχε υπάρξει», είπε και συμπλήρωσε: «Όταν είσαι με το ενάμιση πόδι στην άνοδο, είναι λογικό να ακούγονται πολλά. Παίκτες, προπονητές… έτσι είναι γιατί ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα. Νομίζω ότι σε μερικές περιπτώσεις μας έκαναν καλό. Υποσυνείδητα. Ότι κι αν συμβεί να θυμάστε ότι μια ομάδα σαν τον Άρη μπαίνει πάντα στην καρδιά σου. Δεν πρόκειται να χαλάσουν οι σχέσεις μου».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα