Απόλλων Πόντου - ΟΦΗ 0-1

Gazzetta team
Απόλλων Πόντου - ΟΦΗ 0-1

bet365

Ο ΟΦΗ δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε από την Καλαμαριά, επικρατώντας 0-1 του Απόλλωνα Πόντου, χάρη σε ένα εύστοχο πέναλτι του Ντίνα. Παρέμεινε σε τροχιά τίτλου η ομάδα του Ηρακλείου.

Μετά την εξασφάλιση της ανόδου ο ΟΦΗ έχει πλέον ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στην Καλαμαριά τα βρήκε... σκούρα απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου όμως κατάφερε τελικά να φύγει με το 0-1 χάρη σε ένα πέναλτι του Ντίνα.

Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ήταν δραστήριοι αλλά δεν δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Ένα σουτ του Βουό στο 22' έφυγε άουτ, ενώ στο 42' ο Ντίνας έπιασε ένα σουτ έξω από την περιοχή κι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, με αυτή να είναι και η μεγαλύτερη φάση στο πρώτο μέρος.

Η εικόνα στην επανάληψη ήταν περίπου ίδια με τον ΟΦΗ και πάλι να έχει τον πρώτο λόγο αλλά να μην απειλεί. Στο 70', οι ισορροπίες άλλαξαν καθώς ο Αμαραντίδης είδε την κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Ντίνα κι αποβλήθηκε. Πλέον ο ΟΦΗ με 20 λεπτά να μένουν και να αγωνίζεται με παίκτη παραπάνω, ήταν επόμενο πως θα ψάξει το γκολ της νίκης. Τελικά αυτό το βρήκε στο 79', όταν ο Ντίνας ευστόχησε από τα 11 βήματα και χάρισε κάπως έτσι τη νίκη στην ομάδα του.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Καλί, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Βλαχομήτρος (68' Ηλιάδης), Βεργώνης, Καλογέρης (87' Καλαϊτζίδης), Χασομέρης (90' Λιόνης), Μπρίτο.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Κοιλιάρας (37' λ. τρ. Αργυρόπουλος), Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Νάστος, Μαχαίρας (58' Παπαστεριανός), Πουρτουλίδης (76' Κοέλιο), Βουό, Κουτσιανικούλης, Ντίνας.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα