«Ροντέο» στο φινάλε!

Δημήτρης Ρούσσος
«Ροντέο» στο φινάλε!

bet365

Με γκολ στο 89', η Αναγέννηση Καρδίτσας επέστρεψε από την «κόλαση» του 0-3 στο πρώτο ημίχρονο και πήρε την ισοπαλία (3-3), ενώ ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε στο 89' τον Αιγινιακό, αλλά η ομάδα της Πιερίας είχε την απάντηση στο 92' για το «τρίποντο» στις Σέρρες!

Έντονα και γεμάτα ανατροπές ήταν τα τελευταία λεπτά στις αναμετρήσεις που άνοιγαν το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής της Football League! Τρία γκολ και αλλαγή δεδομένων «σημάδεψαν» την εξέλιξη των παιχνιδιών της Αναγέννησης Καρδίτσας και του ΑΟΧ Κισσαμικού (3-3) και του Πανσερραϊκού με τον Αιγινιακό (1-2), που αφήνουν τα πάντα ανοικτά ενόψει της συνέχειας!

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ COME-BACK ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ!

Το παιχνίδι στην Καρδίτσα ξεκίνησε ιδανικά για τον ΑΟΧ Κισσαμικό, που με τα γκολ του Ξύδα (22’, 32’) πήρε προβάδισμα ασαφαλείας, με τον Λέο να κάνει το 0-3 και να σκορπίζει προβληματισμό και κατήφεια στις τάξεις των ανήμπορων να αντιδράσουν γηπεδούχων. Στην επανάληψη ωστόσο, η κατάσταση άλλαξε άρδην. Ο Βαζάκας άλλαξε πρόσωπα, ο Σουντουράς έδωσε το «σύνθημα» στο 63’, μειώνοντας σε 3-3 και στη συνέχεια ο Τζέκος (72’) έκανε την ΑΣΑ να το πιστέψει. Η «επιστροφή» της στο παιχνίδι έγινε στο 89’ με εύστοχο πέναλτι του Πλαβούκου, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έναν βαθμό που έμοιαζε χαμένος. Έτσι, έμειναν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι Χανιώτες δεν πίστευαν πως έχασαν τέτοια ευκαιρία, καθώς παράλληλα έμειναν στους 51 κι αν η Παναχαϊκή νικήσει τον Καραϊσκάκη Άρτας, θα αποσπαστεί στο +6 στην τρίτη θέση.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας (46’ Κατσίκας), Καρρίκι (61’ Καραγιάννης), Κωνσταντινόπουλος, Τζέκος, Θεοδωράκης, Βατουσιάδης, Πλαβούκος, Σταματάκης, Κονέ, Σουντουρά, Παπαευθυμίου (46’ Ρουσσάκης)

ΑΟΧ Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Φουάσης, Ζιούλης, Σάλιακας (68’ Αποστολίδης), Σελινιωτάκης, Γκίνη, Χαλκιαδάκης, Ξύδας (80’ Βρεττός), Λέο

«ΑΠΑΝΤΗΣΕ» ΣΤΑ ΔΡΑΜΑΤΑ Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ!

Ο Πανσερραϊκός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι στις Σέρρες, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο α’ ημίχρονο, αλλά είδε τον Πέριτς, που είχε μπει ως αλλαγή στο 36’, να εκμεταλλεύεται τα τραγικά λάθη της άμυνάς του και να κάνει το 0-1. Σε όλο το β’ μέρος, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βρουν τον τρόπο να ισοφαρίσουν, με τον Ενομό να τα καταφέρνει από τη μικρή περιοχή στο 89’ και να φαίνεται να λυτρώνει τους γηπεδούχους. Ο Σοφιάνης ωστόσο είχε διαφορετική άποψη, σκοράροντας στις καθυστερήσεις και χαρίζοντας μια μεγάλη νίκη στην ομάδα της Πιερίας, με την οποία έφτασε την Αναγέννηση Καρδίτσας στους 35 και «κοιτάζει» έξω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αν και παραμένει 13η.

Πανσερραϊκός (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πολίτης, Τσελεπίδης (46’ Κρητικός), Ποζατζίδης, Ρούσσος, Τσαμούρης, Αναστασόπουλος (46’ Στέβιτς), Ναζίμ (64’ Δούμτσιος), Παπουτσογιαννόπουλος, Κάκκο, Πόζογλου, Ενομό

Αιγινιακός (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Προσκυνητόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Πετρούσης, Γκατσολάρι, Τοπαλίδης (36’ Πέριτς), Σοφιάνης, Ζούρκος (76’ Πολύζος), Τσολακίδης

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 25 Απριλίου

Δόξα Δράμας – Απόλλων Πόντου 17:00
Σπάρτη – Τρίκαλα 17:00
Άρης – Απόλλων Λάρισας 17:00
Παναχαϊκή – ΑΕ Καραϊσκάκης 17:00

Πέμπτη 26 Απριλίου

ΟΦΗ - Παναιγιάλειος (17:00 ΕΡΤ3)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα