Το ταξίδι στο Βέλγιο και τα δεδομένα για Σόουζα

Το ταξίδι στο Βέλγιο και τα δεδομένα για Σόουζα

Το ταξίδι στο Βέλγιο και τα δεδομένα για Σόουζα

bet365

Η παραμονή του Ούγκο Σόουζα συμπεριλαμβάνεται στις βασικές προτεραιότητες του Θόδωρου Καρυπίδη και το gazzetta.gr καταθέτει τα δεδομένα της υπόθεσης στα οποία πλέον προστίθεται και το ταξίδι του στο Βέλγιο.

Αντικειμενικά, είναι η δυσκολότερη υπόθεση από αυτές των παικτών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και για τους οποίους υπάρχει ξεκάθαρη επιθυμία επέκτασης της συνεργασίας. Γιατί πολύ απλά, η αγωνιστική αξία του Ούγκο Σόουζα ανέβηκε αρκετά επίπεδα μέσα από την παρουσία του στον Άρη και κυρίως, διότι ήδη έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες του Βελγίου. Και πάνω σ’ αυτό το δεδομένο, έρχεται και το ταξίδι του Πορτογάλου στο Βέλγιο λόγω της διακοπής του Πρωταθλήματος και φυσικά της πενθήμερης άδειας που χορηγήθηκε σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Στο Βέλγιο, ο Σόουζα πέρασε την καλύτερη επαγγελματική χρονιά του(2014-15) πριν ετοιμάσει τις βαλίτσες του κι έρθει στη Θεσσαλονίκη. Γιατί ο πρώτος χρόνος του στην Μπέβερεν ήταν εξαιρετικός απ’ όλες τις απόψεις του και ουσιαστικά τον βοήθησε σημαντικά ώστε να αποκτήσει καλό όνομα στη συγκεκριμένη αγορά.

Δε συνέβη το ίδιο στη δεύτερη χρονιά του καθώς λίγο η αθέτηση της συμφωνίας του προέδρου της Μπέβερεν και πολύ περισσότερο ένα ιατρικό λάθος το οποίο τον κράτησε εκτός αγωνιστικών χώρων για διάστημα περίπου έναν χρόνο, έπαιξαν ρόλο στην πορεία που παρουσίασε η καριέρα του. Κι όταν, τον Γενάρη του 2017, ήρθε στη Θεσσαλονίκη ουσιαστικά Άρης και Σόουζα ένωσαν τις ανάγκες τους. Οι μεν «κίτρινοι» είχαν στα χέρια τους μια συστατική επιστολή η οποία χρησιμοποιούσε εγκώμια για το αγωνιστικό ποιόν του, ενώ ο δε Σόουζα αναζητούσε απελπισμένα μια ευκαιρία επιστροφής.

Τώρα όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται α) η άποψη που έχει σχηματίσει ο παίκτης για το επίπεδο του ελληνικού Πρωταθλήματος καθώς θεωρεί ότι αυτό του Βελγίου είναι ανώτερο σε όλα τα επίπεδα και β) η διάσταση απόψεων που διαπιστώθηκε στις πρώτες συζητήσεις του παίκτη με τον Θόδωρο Καρυπίδη για την επέκταση του συμβολαίου του.

Ο μεν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης είναι λογικό να μη θέλει να απλώσει τα… πόδια του πέρα από το πάπλωμα, ο δε Πορτογάλος επίσης φυσιολογικά, θέλει να εξαργυρώσει τις εμφανίσεις του στον Άρη.

Το ταξίδι του στο Βέλγιο ενδεχομένως να σχετίζεται με το ενδιαφέρον που έχει από τουλάχιστον δύο ομάδες, με την Μπέβερεν να είναι η μία εξ’ αυτών. Το σίγουρο είναι ότι έχει να κάνει και με τους δεσμούς που απέκτησε κατά τη διετή παρουσία του στην Μπέβερεν.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα