Στα πλάνα οι Σόουζα, Τζανακάκης, Ανάκογλου

Στα πλάνα οι Σόουζα, Τζανακάκης, Ανάκογλου

Στα πλάνα οι Σόουζα, Τζανακάκης, Ανάκογλου

bet365

Ο Άρης μπαίνει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του για τον εντός έδρας αγώνα(1/4, 17:00) με τη Δόξα Δράμας και στα πλάνα του Δημήτρη Σπανού μπήκαν και οι Ούγκο Σόουζα, Μανώλης Τζανακάκης, Δημήτρης Ανάκογλου.

Για προληπτικούς λόγους οι τρεις ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο προηγούμενο διάστημα, σήμερα(28/3) όμως προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα. Οι δύο πρώτοι υπολογίζονται εξάλλου για το βασικό σχήμα. Στον αγώνα με τη Δόξα Δράμας, ο Δημήτρης Σπανός καλείται να βρει τρόπους κάλυψης των απουσιών των Μουμίν(τιμωρημένος), Παυλίδης(τραυματίας) αλλά και του Χαντί ο οποίος απουσιάζει λόγω υποχρεώσεών του με την Εθνική Ιορδανίας.

Σε ότι αφορά τον αντικαταστάτη του Μουμίν, είναι δεδομένη η επιστροφή του Μπράνισλαβ Νίκιτς στο βασικό σχήμα καθώς μαζί με τον Λευτέρη Ιντζόγλου θα είναι οι δύο ανασταλτικοί μέσοι. Σε ότι αφορά τη θέση του επιτελικού μέσου, παρότι ο Βαγγέλης Πλατέλλας δεν διακρίθηκε σε αυτή τη θέση στον πρόσφατο αγώνα με τον Κισσαμικό, ο Σπανός σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει εκ νέου στον συγκεκριμένο ρόλο. Εφόσον το πράξει, τότε είναι επίσης πιθανό να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Γιάννης Πασάς.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα