Συγχαρητήρια σε Δόξα και διαιτητές από Παναχαϊκή

Φώτης Καρακούσης
Συγχαρητήρια σε Δόξα και διαιτητές από Παναχαϊκή

bet365

Παρότι έχασε από την Δόξα στην Δράμα με 2-0 και ουσιαστικά έμεινε εκτός διεκδίκησης της ανόδου, η Παναχαϊκή με ανακοίνωσή της συνεχάρη τους «μαυραετούς» αλλά και την διαιτησία.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της Παναχαϊκής ο Κώστας Κατσουράνης είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει οι Πατρινοί να φέρουν κάτι το διαφορετικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μέχρι τώρα τα έχει καταφέρει. Αυτό φαίνεται σε όλη την χρονιά και φάνηκε με τον καλύτερο τρόπο και σήμερα Κυριακή μετά τον αγώνα με την Δόξα.

Οι... ροσσονέρι ηττήθηκαν στην Δράμα με 2-0 και ουσιαστικά έχασαν τις ελπίδες να διεκδικήυσουν την άνοδο στην super league, ωστόσο εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία δίνουν συγχαρητήρια τόσο στους... μαυραετούς για την φιλοξενία τους, όσο και στους διαιτητές!!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση που μακάρι να κάνει και άλλες ομάδες να αντιμετωπίζουν έτσι τις ήττες, όσο άσχημες βαθμολογικά και αν είναι, έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Δόξα Δράμας για την άριστη και υποδειγματική φιλοξενία της, τόσο προς την ομάδα μας, όσο και στους φιλάθλους μας που βρέθηκαν στο γήπεδο. Παράλληλα, αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε δημόσια τον διαιτητή κ. Φωτιάδη και τους βοηθούς του κ.κ. Δημόπουλο & Κελεσίδη για τον άψογο τρόπο με τον οποίο άσκησαν τα καθήκοντά τους καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα