ΟΦΗ - Βέροια 3-0

Gazzetta team
ΟΦΗ - Βέροια 3-0

bet365

Πάντα μέσα στο κόλπο της ανόδου βρίσκεται ο ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε άνετα της Βέροιας με 3-0 σε ένα παιχνίδι που είχαμε δύο πέναλτι, τρία δοκάρια και ένα ακυρωθέν γκολ.

Κανένα περιθώριο δεν άφησε στην Βέροια ο ΟΦΗ, που την κέρδισε άνετα με 3-0 κι ανέβηκε έστω και προσωρινά στην δεύτερη θέση. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη την αναμέτρηση και στο 7' είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή.

Ο Ντίνας με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Το ίδιο έκανε και ο Μάνος στο 34' καθώς με σουτ έστειλε την μπάλα στο ίδιο δοκάρι! Τελικά η υπεροχή των γηπεδούχων μετουσιώθηκε σε γκολ στο 40'. Τότε ο Κουτσανικούλης με πλασέ έκανε το 1-0 κι αφού ο Βουό έξυπνα είχε αφήσει την μπάλα να περάσει μετά από ασίστ του Μάνου. Δύο λεπτά αργότερα η Βέροια μείωσε, αλλά το γκολ του Ρούνει σωστά ακυρώθηκε καθώς πριν το γύρισμα η μπάλα είχε βγει εκτός γηπέδου.

Οι γηπεδούχοι, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου βρήκαν και δεύτερο τέρμα από τα 11 βήματα. Ο Λαζόπουλος ανέτρεψε τον Βουό και ο Μάνος ανέλαβε να εκτελέσει την ποινή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Το δεύτερο μέρος άρχισε από εκεί που τελείωσε το πρώτο. Δηλαδή, από την άσπρη βούλα! Ο Καψάλης ανέτρεψε τον Μάνο και ο ρέφερι της αναμέτρησης για δεύτερη φορά έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι ανέλαβε ο Βουό κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας στο 56' το 3-0. Η μόνη αντίδραση της Βέροιας ήρθε στο 75', όταν ο Δανιανάκης έκανε την κεφαλιά και ο Στρέζος απέκρουσε στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι πριν αυτή απομακρυνθεί.

Πλέον ο ΟΦΗ βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και περιμένει το αποτέλεσμα της Παναχαϊκής για να δει αν θα παραμείνει σε αυτή την θέση.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Μπολάκης, Νάστος, Παπαστεριανός (63' Μαχαίρας), Κουτσιανικούλης (46' Κοέλιο), Ντίνας (80' Αργυρόπουλος), Μάνος, Βουό.

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Τερζής): Γιαγκιόζης, Κοζάκης, Καψάλης, Δαμιανάκης, Λαζόπουλος, Μπλέτσας, Λίταινας, Δόρης (15' Οφέι), Γιαμόα (62' Μέξης), Μπαστιάνος, Βανκεβάι.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα