«Είδα σε βίντεο τον Αντετοκούνμπο, δεν υπέγραψε ακόμη στη Σπάρτη»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Είδα σε βίντεο τον Αντετοκούνμπο, δεν υπέγραψε ακόμη στη Σπάρτη»

bet365

Ο τεχνικός της Σπάρτης, Θωμάς Γράφας μίλησε στο gazzetta.gr για την επικείμενη άφιξη του μεγάλου αδερφού των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Ο Φράνσις Οφίλι Αντετοκούνμπο είναι μοναδικός από τα πέντε αδέλφια της οικογένειας που επέλεξε να ακολουθήσει τον δρόμο του πατέρα του, Τσαρλς παίζοντας ποδόσφαιρο.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε στο Λάγος της Νιγηρίας προκειμένου να παλέψει για το όνειρο του κάνοντας καριέρα ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Την στιγμή που οι Γιάννης Αντετοκούνμπο θεωρείται σούπερ σταρ στο NBA, ο Θανάσης καθιερώνεται στον Παναθηναϊκό και οι Άλεξ και Κώστας αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον, ο Φράνσις με καθυστέρηση ακολουθεί τα χνάρια των αδερφών του ερχόμενος στην Ελλάδα.

Η Σπάρτη είναι η ομάδα που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του, σε πρώτη φάση τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν και πλέον αναμένεται η άφιξη του.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Football League, Θωμάς Γράφας εξήγησε στο gazzetta.gr τι ισχύει με την περίπτωση του Φράνσις Αντετοκούνμπο τονίζοντας πως αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες επί ελληνικού εδάφους. Ο προπονητής της Σπάρτης σημείωσε πως έχει παρακολουθήσει σε video τον αδερφό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ωστόσο ασφαλή συμπεράσματα μπορούν να εξαχθούν μόνο στον αγωνιστικό χώρο.

«Ο Φράνσις Αντετοκούνμπο δεν έχει έρθει ακόμα, η τελευταία ενημέρωση που έχω είναι πως τον περιμένουμε την προσεχή εβδομάδα. Δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο με την Σπάρτη.

Είναι ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη Νιγηρία και τον παρακολούθησα σε video. Είναι μεσοεπιθετικός και δείχνει καλά στοιχεία, όμως όπως καταλαβαίνεται είναι διαφορετικό να βλέπεις έναν ποδοσφαιριστή από video. Θα πρέπει να δούμε και από κοντά σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Εμείς τον χρειαζόμαστε για να μας βοηθήσει στο αγωνιστικό κομμάτι. Επικοινωνιακά ασφαλώς παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον η περίπτωση του, όμως επαναλαμβάνω πως εμένα αυτό που με απασχολεί είναι το κατά πόσο μπορεί να προσφέρει στην ομάδα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα