Πεπ: «Μη λέτε ότι αδιαφορήσαμε για το Κύπελλο» (vid)

Πεπ: «Μη λέτε ότι αδιαφορήσαμε για το Κύπελλο» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Πεπ: «Μη λέτε ότι αδιαφορήσαμε για το Κύπελλο» (vid)

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα άκουσε πως το rotation που έκανε για τη Σίτι στον ημιτελικό του Κυπέλλου με την Τσέλσι ήταν λόγω... άλλων προτεραιοτήτων και διαφώνησε με δημοσιογράφο, λέγοντάς του πως είναι κρίμα να γίνεται τέτοια κουβέντα...

Ο Καταλανός προπονητής που συνεχώς έλεγε πόσο απίθανο είναι για την ομάδα του να φτάσει στο ονειρικό Qaudruple, είδε τους «πολίτες» να μένουν εκτός τελικού του Κυπέλλου μετά την ήττα με σκορ 1-0 από την Τσέλσι στο «Γουέμπλεϊ» το βράδυ του Σαββάτου.

Ακούστηκε πως οι αλλαγές που έκανε στο αρχικό σχήμα της ομάδας του ήταν προκειμένου να... προφυλάξει τους υπόλοιπους στόχους και κυρίως το Champions League και αυτό δεν του χτύπησε καθόλου καλά...

«Πείτε απλά ότι χάσαμε το παιχνίδι, όχι ότι δεν δώσαμε σημασία, είναι κρίμα. Είναι μια συζήτηση που δεν αξίζει. Χάσαμε από μια ομάδα κορυφαίου επιπέδου. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και αξίζουν συγχαρητήρια στην Τσέλσι.

Τι θα γινόταν δηλαδή αν είχαμε πάρει τη νίκη εμείς και ήμασταν στον τελικό; Πείτε ό,τι θέλετε πριν από το ματς και πείτε ότι ο Πεπ δεν δίνει σημασία, όχι μετά από το ματς επειδή μόνο και μόνο χάσαμε το παιχνίδι. Οι παίκτες μου για 10-11 μήνες παίζουν με πάθος που δεν έχω ξαναδεί.

Σεβόμαστε το Κύπελλο Αγγλίας και την επόμενη φορά μιλήστε με ονόματα, όχι απλά να ρίχνετε αλλού την ευθύνη. Εσείς, δηλαδή, θεωρείτε ότι δεν έπρεπε να παίξει ο Φεράν Τόρες ο Στέρλινγκ ή ο Ζέσους δεν άξιζαν να παίξουν το ματς;» ανέφερε ο Πεπ.

 

FA CUP Τελευταία Νέα