Ο μικρός Τρίσταν μεταφέρθηκε με το κρεβάτι της εντατικής στο γήπεδο, για να δει την άνοδο της Χάνσα Ρόστοκ (pic)

Gazzetta team
Μία από τις ομορφότερες εικόνες της σεζόν έρχεται από το γήπεδο της Χάνσα Ρόστοκ, εκεί όπου ο νεαρός Τρίσταν, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική, μεταφέρθηκε με το κρεβάτι του για να είναι κοντά στην αγαπημένη του ομάδα στο ματς ανόδου.

Η επιστροφή των φιλάθλων στα περισσότερα γήπεδα της Ευρώπης το περασμένο Σαββατοκύριακο γέμισε αισιοδοξία και ελπίδα. Η εικόνα, όμως, από τις εξέδρες του «Ostseestadion», του γηπέδου που αγωνίζεται η Χάνσα Ρόστοκ, είναι ό,τι πιο δυνατό και συγκινητικό πέρασε από τα μάτια των απανταχού φιλάθλων.

Πρωταγωνιστής ο νεαρός Τρίσταν, ένας ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αυτό, όμως, δεν τον εμπόδισε από το να βρεθεί κοντά στην ομάδα του, στο ματς κόντρα στη Λούμπεκ που έκρινε και την άνοδο στη 2η κατηγορία.

Χάρη στην πρωτοβουλία των οικείων του και τη συνδρομή μιας τοπικής οργάνωσης, κατέστη εφικτό να μεταφερθεί ολόκληρο το κρεβάτι της μονάδας στο γήπεδο και μαζί του και ο Τρίσταν, ο οποίος έκανε με αυτόν τον τρόπο το όνειρό του πραγματικότητα, με τον πατέρα του να του φοράει ακουστικά για να ακούει τον ήχο των φιλάθλων.