Μπεσίκτας - Ανκαραγκιουτσού 2-2: Η ομάδα του Κίτσιου έβαλε «φωτιά» στη μάχη τίτλου (vid)

Gazzetta team
Μπεσίκτας - Ανκαραγκιουτσού 2-2: Η ομάδα του Κίτσιου έβαλε «φωτιά» στη μάχη τίτλου (vid)

bet365

Η Μπεσίκτας προηγήθηκε με δύο αυτογκόλ του Κούλουτσιτς, αλλά η Ανκαραγκιουτσού του Στέλιου Κίτσιου έφυγε με το βαθμό (2-2) από την Κωνσταντινούπολη χάρη σε ισάριθμα με πέναλτι του Πέιντσιλ και έβαλε «φωτιά» στη μάχη τίτλου στο τουρκικό πρωτάθλημα.

«Φωτιά» έβαλε στη μάχη τίτλου του τουρκικού πρωταθλήματος η Ανκαραγκιουτσού, η οποία σταμάτησε το βράδυ της Παρασκευής (16/4) στο 2-2 την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη. Οι «Μαύροι Αετοί» παραμένουν στην πρώτη θέση με 71 βαθμούς σε ίδιο αριθμό αγώνων (33 ματς) με τη Φενέρμπαχτσε, η οποία έχει 66.

Η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Δημήτρης Πέλκας μπορεί να μειώσει στους δύο, σε περίπτωση που νικήσει εκτός έδρας την Μπασακσεχίρ την Κυριακή (18/4, 19:00).

Η Μπεσίκτας μπήκε δυνατά στο ματς και έχασε την ευκαιρία ν' ανοίξει το σκορ στο πέμπτο λεπτό, αλλά ο Τζελικάι απέκρουσε την εκτέλεση του Ν'Κουντού. Τα κατάφερε όμως στο τέταρτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου του πρώτου μέρους με το αυτογκόλ του Κούλουτσιτς.

Ο Κροάτης με δεύτερο αυτογκόλ στο 52' έκανε το 2-0. Αλλά η ομάδα της Άγκυρας, με τον Στέλιο Κίτσιου να αγωνίζεται σε όλη τη διάρκεια του ματς, δεν είχε «πει» την τελευταία της λέξη. Ο Τζόζεφ Πέιντσιλ στο 65ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι μείωσε σε 2-1.

Ο 23χρονος Γκανέζος στο 90+3' με τον ίδιο τρόπο χάρισε το βαθμό (2-2) στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι βρίσκονται στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

 

Τελευταία Νέα