Φενέρμπαχτσε - Γκαζιαντέπ 3-1: Νίκη με κεφαλιά - ασίστ Πέλκα (vid)

Gazzetta team
Φενέρμπαχτσε - Γκαζιαντέπ 3-1: Νίκη με κεφαλιά - ασίστ Πέλκα (vid)

bet365

Η Φενέμπαχτσε νίκησε εντός έδρας 3-1 την Γκαζιαντέπ των Κέβιν Μιραλάς και Μιράντα με τον Δημήτρη Πέλκα να δίνει ασίστ με το κεφάλι στο δεύτερο γκολ και παραμένει «ζωντανή» στη μάχη τίτλου. Στο -4 με ματς περισσότερο από την πρωτοπόρο Μπεσίκτας.

Η Φενέρμπαχτσε υποδέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας (12/4) τη Γκαζιαντέπ για την 34η αγωνιστική της τουρκικής Super Lig και τη νίκησε 3-1, παραμένοντας «ζωντανή» στη μάχη του τίτλου. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης άνοιξε το σκορ με τον Χακάν Γιαντάς στο 56ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι, στην ενδεκάδα των οποίων ήταν οι πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς και Μιράντα, ισοφάρισαν με την εκτέλεση φάουλ του Αλεξάντρου Μάξιμ, καθώς ο Αλτάι Μπαγιντίρ δεν μπόρεσε να μπλοκάρει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Η Φενέρ πήρε νέο προβάδισμα στο 71ο λεπτό. Ο Δημήτρης Πέλκας με κεφαλιά έδωσε ασίστ (7η στη σεζόν για τον 27χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό) στον Ενέρ Βαλένσια, ο οποίος με προβολή στο δεύτερο δοκάρι την έστειλε στα δίχτυα για το 2-1. Το τελικό σκορ (3-1) διαμόρφωσε ο Σινάν Γκιουμούς από ασίστ του Λουίζ Γκουστάβο στο 90+5'. Παραμένει στη δεύτερη θέση, στο -4 (με ματς περισσότερο όμως) από την πρωτοπόρο Μπεσίκτας, η οποία είναι και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

 

Τελευταία Νέα