Γιακουμάκης: «Δεν ξέρω αν θα φοράω τη φανέλα της Φένλο στο επόμενο παιχνίδι»

Gazzetta team
Γιακουμάκης: «Δεν ξέρω αν θα φοράω τη φανέλα της Φένλο στο επόμενο παιχνίδι»

bet365

Ο Γιώργος Γιακουμάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή τα επόμενα 24ωρα! «Μένουν ακόμα λίγες μέρες, δεν ξέρω τι θα συμβεί...».

Σκόραρε ακόμα ένα καρε! Ο Γιώργος Γιακουμάκης έφτασε τα 20 γκολ (!) στο ολλανδικό πρωτάθλημα με την Φένλο, έχει γίνει talk of the town (και όχι μόνο) και προφανώς το όνομά του παίζει δυνατά και στο μεταγραφικό παζάρι!

Με τέσσερις μέρες να απομένουν για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ο 26χρονος σέντερ φορ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει από την Φένλο άμεσα!

«Στέκομαι ακόμα εδώ. Μένουν ακόμη λίγες μέρες», είπε στη De Telegraaf. «Δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Φορούσα τη φανέλα της Φένλο σε αυτόν τον αγώνα και είμαι περήφανος γι αυτό. Αλλά δεν ξέρω ακόμα αν αυτό θα ισχύει για το επόμενο παιχνίδι. Μπορεί να αλλάξει γρήγορα. Δεν είναι μόνο η δική μου απόφαση, αλλά είναι απόφαση και του συλλόγου. Εάν γίνει μια πολύ μεγάλη προσφορά, πρέπει να το συζητήσουμε. Αλλά αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα» και πρόσθεσε

«Δεν είμαι απασχολημένος με το ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδες. Ο μάνατζερ μου μπορεί να το κάνει αυτό. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι τόσο συγκεκριμένο θα πρέπει να το σκεφτώ. Είναι, επίσης, μια δύσκολη στιγμή φυσικά λόγω του κορωνοϊού, που επηρεάζει τις επιλογές που πρέπει να κάνουν οι σύλλογοι».

 

Τελευταία Νέα