Επίσημα προπονητής της εθνικής Πολωνίας ο Πάουλο Σόουζα (pic)

Επίσημα προπονητής της εθνικής Πολωνίας ο Πάουλο Σόουζα (pic)

Gazzetta team
Επίσημα προπονητής της εθνικής Πολωνίας ο Πάουλο Σόουζα (pic)

bet365

Ομοσπονδιακός προπονητής της Πολωνίας ανέλαβε και επίσημα ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Πάουλο Σόουζα.

Νέο πόστο, νέα πρόκληση για τον Πάουλο Σόουζα, την πρόσληψη του οποίου ως ομοσπονδιακού προπονητή της Πολωνίας ανακοίνωσε και επίσημα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, η οποία έψαχνε τον διάδοχο του Γιέρζι Μπρζέτσεκ.

Ο Πορτογάλος, άλλοτε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, θα καθοδηγήσει την ομάδα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού και, βεβαίως, φιλοδοξεί να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ.

«Είμαι πεπεισμένος ότι ο νέος προπονητής θα δώσει νέα ώθηση στην εθνική ομάδα, με την κλάση, την εμπειρία και την γνώση του διεθνούς ποδοσφαίρου» υποστήριξε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, θρυλικός Ζβίγκνιεβ Μπόνιεκ.

Τους δύο άνδρες, βεβαίως, συνδέει η θητεία τους στην Γιουβέντους, με τον 50χρονο προπονητή, με εμπειρία σε ΚΠΡ, Σουόνσι, Λέστερ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Βασιλεία, Φιορεντίνα και Μπορντό, μεταξύ άλλων, να λέει με την σειρά του ότι «η Πολωνία είναι μια ποδοσφαιρική χώρα και είμαι σίγουρος πως ο ενθουσιασμός σας θα μας δώσει δύναμη και πίστη. Είμαι σίγουρος ότι όλη η Πολωνία θα είναι περήφανη για την εθνική της ομάδα».

 

Τελευταία Νέα