Novileague: Πιο κοντά στα 500,000 ευρώ από ποτέ ο Sta*****!

Gazzetta team
Novileague: Πιο κοντά στα 500,000 ευρώ από ποτέ ο Sta*****!

bet365

To πρωτάθλημα της Novileague έχει πάρει φωτιά και η αγωνία συνεχίζεται. Οι 500,000€ αναζητούν κάτοχο και ορισμένοι έχουν ξεκινήσει να κάνουν όνειρα για το μεγάλο έπαθλο.

Έχουμε ακόμα δρόμο για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της ΝοviLeague by Novibet , όμως ήδη ένας παίκτης αρχίζει και αισθάνεται καλύτερα, παλεύοντας για το μεγάλο έπαθλο, τις 500.000 ευρώ.

Ο Sta***** τρέχει την κούρσα στο μεγάλο διαγωνισμό, έχοντας 11 σωστές προβλέψεις. Όλα αυτά ενώ είμαστε ακόμη στα μισά της διαδικασίας (26/50). Αν ο πρωτοπόρος καταφέρει και προβλέψει σωστά ακόμα 9 σκορ, θα προσθέσει στον τραπεζικό λογαριασμό του μισό εκατομμύριο Ευρώ, γράφοντας τη δική του ιστορία! Μέχρι τις 20/12 θα ξέρουμε αν θα μπορέσει κάποιος να φτάσει στα 500.000 ευρώ.

Μέχρι και σήμερα, στη Novileague κανείς άλλος δεν έχει καταφέρει να προβλέψει σωστά 10 σκορ και να… αγχώσει σημαντικά τον Sta*****. Βέβαια υπάρχουν αρκετοί που τον καταδιώκουν και θέλουν να το πάρουν την πρωτιά και φυσικά το μεγάλο έπαθλο. Αρκετός κόσμος έχει 9 επιτυχημένες προβλέψεις και γι’ αυτούς αναμφίβολα δεν έχει χαθεί τίποτα, καθώς υπάρχει άπλετος χρόνος και πολλά (24) σκορ για να μαντέψουν.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε κάθε σωστή απάντηση-πρόβλεψη υπάρχει και ένα έπαθλο στη Novileague. Αυτό δίνεται σε καθημερινή βάση για κάθε επιτυχία, επομένως μπορεί κάλλιστα κάποιος να ξεκινήσει κι από σήμερα να συμμετέχει στο διαγωνισμό!

Bέβαια υπάρχουν και τα «μαξιλάρια» στον διαγωνισμό. Όσοι έχουν 10 επιτυχίες παίρνουν 50€ και όσοι έχουν 15 παίρνουν 500€, λόγοι για να μην το βάλει κανείς κάτω και να παίξει δωρεάν στη Novileague.

Θα μπορέσει κάποιος να... τρελάνει κόσμο, να βρει 20 σκορ και να πανηγυρίσει στη Novileague παρεά με τα 500.000 ευρώ;

 

Τελευταία Νέα