Βάλεμ: «Όλοι οι αγώνες σημαντικοί, το φιλικό θα με βοηθήσει να δω την πρόοδο της ομάδας» (vid)

Gazzetta team
Στο πόσο σημαντικά είναι όλα τα παιχνίδια, είτε επίσημα, είτε φιλικά στάθηκε ο τεχνικός της Εθνικής Κύπρου, Γιόχαν Βάλεμ.

Η Κύπρος φιλοξενείται από την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα με τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιόχαν Βάλεμ να αναφέρει τα εξής: «Είμαστε χαρούμενοι, που μέσα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε όλοι, μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να παίξουμε ποδόσφαιρο και να προσφέρουμε κάποια χαρά στον κόσμο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Εθνικής μας Γιόχαν Βάλεμ για το αυριανό φιλικό με την Ελλάδα στη Ριζούπολη. «Όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί. Για εμένα, το αυριανό φιλικό θα με βοηθήσει να δω την πρόοδο της ομάδας μου, ενόψει των αγώνων που ακολουθούν», πρόσθεσε ο κ. Βάλεμ.

Πίττας: «Θέλουμε θετικά αποτελέσματα για ψυχολογικους λόγους»

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, ο Ιωάννης Πίττας δήλωσε: «Είναι δύσκολες οι συνθήκες όπως όλοι γνωρίζουμε λόγω της πανδημίας όμως ήρθαμε εδώ να κάνουμε τη δουλειά μας. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αύριο με την Ελλάδα, θα ετοιμαστούμε σύμφωνα με το πλάνο του προπονητή και θα κάνουμε τα τεστ μας για να είμαστε έτοιμοι στα επόμενα δύο επίσημα παιχνίδια. Θέλουμε να φέρνουμε θετικά αποτελέσματα για ψυχολογικούς λόγους και πιστεύω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθουν αυτά».

Δείτε το video με τις δηλώσεις του Γιόχαν Βάλεμ: