Πώς η απρόσμενη επίσκεψη του γιου του έσωσε την ζωή του Πανένκα!

Gazzetta team
Πώς η απρόσμενη επίσκεψη του γιου του έσωσε την ζωή του Πανένκα!

bet365

Μετά από δύο δύσκολα 24ωρα στην εντατική λόγω κορονοϊού, ο Αντονίν Πανένκα δείχνει να βγαίνει νικητής από το πιο ζόρικο... πέναλτι που αντιμετώπισε ποτέ – Πώς η απρόσμενη επίσκεψη του γιου του Τόμας του έσωσε την ζωή.

Πολύ ευχάριστα τα νέα από το μέτωπο της υγείας του Αντονίν Πανένκα. Ο θρύλος του τσεχοσλοβάκικου ποδοσφαίρου, ο οποίος την Τετάρτη (07/10) διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω κορονοϊού, φαίνεται πως βγαίνει νικητής από το πιο δύσκολο... πέναλτι της ζωής του.

Παρ' ότι χρειάζεται ακόμα οξυγόνο, ο 71χρονος εμπνευστής του πιο διάσημου πέναλτι στην ιστορία είναι πολύ καλύτερα και, όπως εξήγησε η ομάδα της οποίας είναι πρόεδρος, η Μποχέμιανς της Πράγας, βγαίνει από την εντατική και πλέον θα τον επιβλέπει ο προσωπικός του γιατρός.

«Έχει δυσκολίες στην αναπνοή και έναν δυνατό βήχα. Όταν τον πήραν στο νοσοκομείο, φοβήθηκα πολύ, αλλά ο ίδιος μου είπε σήμερα ότι θα παλέψει και είναι πολύ καλύτερα» εξήγησε μέσω ανάρτησης η σύζυγος του Πανένκα, Βλάστα.

ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ

Ο Πανένκα είχε τρεις ημέρες να φάει, ένιωθε πολύ αδύναμος και ανέπνεε με δυσκολία. Ο ίδιος θεωρούσε ότι ήταν μια χειμωνιάτικη γρίπη, αλλά αποδείχθηκε πως ήταν κορονοϊός, επιβαρυμένος μάλιστα με πνευμονία.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε ξαπλώσει, όταν ο γιος του Τόμας εμφανίστηκε στο σπίτι. Όταν είδε την κατάσταση του πατέρα του, δεν δίστασε. Κάλεσε αμέσως τις ιατρικές υπηρεσίες και η μεταφορά του Πανένκα στο νοσοκομείο αποδείχθηκε σωτήρια.

«Διαπίστωσα ότι η είδηση της ασθένειάς του έκανε τον γύρο του κόσμου. Είναι ο άνδρας μου εδώ και πολλά χρόνια, αλλά δεν είχα ιδέα ότι τον αγαπούσαν τόσο πολύ στο εξωτερικό» είπε η Βλάστα Πανένκοβα για τα μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης προς τον σύζυγό της, ο οποίος εξακολουθεί να τρώει λίγο και έχει πυρετό, αλλά η κατάστασή του βελτιώνεται σταδιακά.

 

Τελευταία Νέα