Τέσσερα χρόνια μετά την απόσυρσή του και εξαιτίας κορονοϊού, ο 45χρονος Σοβκόβσκι θα είναι στον πάγκο της Ουκρανίας

Gazzetta team
Τέσσερα χρόνια μετά την απόσυρσή του και εξαιτίας κορονοϊού, ο 45χρονος Σοβκόβσκι θα είναι στον πάγκο της Ουκρανίας

bet365

Καθώς οι τρεις τερματοφύλακες της Ουκρανίας βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, ο βοηθός προπονητή της Εθνικής, Ολεξάντρ Σοβκόβσκι, δηλώθηκε ως αναπληρωματικός για το φιλικό με τη Γαλλία.

Αυτό που θα συμβεί στο φιλικό της Γαλλίας με την Ουκρανία το βράδυ της Τρίτης, είναι απίθανο. Ο Ολεξάντρ Σοβκόβσκι, ο οποίος μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν ο τερματοφύλακας με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της Εθνικής Ουκρανίας (92), έχει κρεμάσει τα γάντια του 2016, ενώ τέσσερα χρόνια νωρίτερα είχε παίξει και για τελευταία φορά με το εθνόσημο. Πλέον στα 45 του είναι βοηθός προπονητή του Αντρέι Σεβτσένκο στο ομοσπονδιακό συγκρότημα της πατρίδας του.

Ωστόσο, κόντρα στους Γάλλους θα βρίσκεται στον πάγκο με την παλιά ιδιότητά του. Ο Σοβκόβσκι θα έχει τον ρόλο του αναπληρωματικού πορτιέρο. Το πρόβλημα των Ουκρανών είναι ότι οι τρεις διεθνείς τους τερματοφύλακες, Αντρέι Πιατόβ, Αντρέι Λούνιν, Γιούρι Πάνκιβ, έχουν βρεθεί θετικοί σε κορονοϊό. Οπότε, μοναδικός διαθέσιμος τερματοφύλακας για τους Ουκρανούς είναι ο Γκιόργκι Μπούτσαν της Ντιναμό Κιέβου. Σε περίπτωση λοιπόν που τραυματιστεί, τότε θα παίξει ο Σοβκόβσκι, στα 45 χρόνια του, μία τετραετία μετά την απόσυρσή του.

 

Τελευταία Νέα