Ο Πρίγιοβιτς είπε «όχι» στον Ερ. Αστέρα λόγω… ΠΑΟΚ!

Σταύρος Σουντουλίδης
Σερβικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για άρνηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα και «βλέπουν» πίσω από το «όχι» τον ΠΑΟΚ!

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, όπως αποκάλυψε προ ημερών το gazzetta.gr, θέτει ως προτεραιότητα την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από τους συμπατριώτες του, μέσα από μια σειρά δημοσιευμάτων που στέκονται στο «όχι» του Σέρβου επιθετικού προς τον Ερυθρό Αστέρα.

Η ομάδα του Βελιγραδίου είχε ξεκινήσει μια σειρά επαφών με τον «Πρίγιο-γκολ», ο οποίος λογικά μέσα στο επόμενο διάστημα θα μείνει ελεύθερος από την Αλ Ιτιχάντ, με την οποία πάντως έχει ενεργό συμβόλαιο για ακόμη 2,5 χρόνια.

Όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα ο 30χρονος διεθνής επιθετικός έκλεισε οριστικά την πόρτα στον Ερυθρό Αστέρα. Το μήνυμα που μεταφέρθηκε προς τον προπονητή των πρωταθλητών Σερβίας, Ντέγιαν Στάνκοβιτς ανέφερε ότι «δεν έχει καμία πρόθεση να φορέσει την φανέλα του Αστέρα».

Στα ίδια δημοσιεύματα οι Σέρβοι υποστηρίζουν ότι ο Πρίγιοβιτς στις κουβέντες που είχε με τους ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα, τόνισε ότι ο πρωταρχικός στόχος του είναι να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, στην ομάδα όπου γνώρισε μεγάλη επιτυχία, κέρδισε τίτλους και αγαπήθηκε από τον κόσμο της.