To Αμβούργο έστειλε τον Παπαδόπουλο για προπονήσεις στον ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
To Αμβούργο έστειλε τον Παπαδόπουλο για προπονήσεις στον ΠΑΟΚ!

bet365

Έχοντας ολοκληρώσει επαφές, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, το Αμβούργο προχώρησε σε επίσημη ενημέρωση αναφορικά με το θέμα των προπονήσεων του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα ! |21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Τα γερμανικά ΜΜΕ αποκάλυψαν την πρόθεση του Κυριάκου Παπαδόπουλου να κάνει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να κρατιέται σε καλή κατάσταση, από την στιγμή που εδώ και μερικές εβδομάδες βρίσκεται στην Ελλάδα και του έχει δοθεί άδεια μέχρι το τέλος (30/6) του συμβολαίου του να προπονείται με μια ομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από την επίσημη ενημέρωση της γερμανικής ομάδας, δε δόθηκε απλά άδεια να προπονείται μόνος του σε κάποια ομάδα, του δόθηκε ειδική άδεια για να προπονείται με συγκεκριμένη ομάδα, τον ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν σχολίασαν την σχετική είδηση, ούτε υπάρχει κάποια αντίδραση από τον Αμπέλ Φερέιρα για το αν θα δεχθεί να προπονείται ο Έλληνας αμυντικός (σχεδόν δύο χρόνια είναι εκτός δράσης) με την υπόλοιπη ομάδα ή θα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

 

Τελευταία Νέα