ΠΑΟΚ: Τα σενάρια και η διάψευση για Γιαννούλη

ΠΑΟΚ: Τα σενάρια και η διάψευση για Γιαννούλη

bet365

Καμία δόση αλήθειας δεν εμπεριέχουν τα τουρκικά δημοσιεύματα, που θέλουν την Μπεσίκτας να έχει καταθέσει πρόταση απόκτησης του Δημήτρη Γιαννούλη προσφέροντας τους Κάιλ Λάριν και Νικολά Ισιμά Μιρέν ως ανταλλάγματα.

Το όνομα της Μπεσίκτας έχει εμπλακεί στα πολλά μεταγραφικά σενάρια με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Γιαννούλη, παρότι ο Έλληνας εκπρόσωπος του, Βασίλης Παναγιωτάκης, διέψευσε την ύπαρξη επαφών και συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Τουρκικά δημοσιεύματα την Παρασκευή (8/5) κάνουν λόγο για πρόταση της Μπεσίκτας προς τον ΠΑΟΚ προσφέροντας όχι κάποιο ποσό αλλά τον 25χρονο Καναδό επιθετικό Κάιλ Λάριν (έχει γραφτεί ως στόχος του «Δικεφάλου») και τον 28χρονο αμυντικό Νικολά Ισιμά Μιρέν ως έμψυχα ανταλλάγματα.

Από τη Μικράς Ασίας διαψεύστηκε κατηγορηματικά η ύπαρξη τέτοιας πρότασης από την πλευρά της τουρκικής ομάδας.

Σε θεωρητικό επίπεδο, όχι κάτι επίσημο, υπάρχει ενδιαφέρον από την Γαλλία (Ρεν, Μαρσέιγ) και κατά καιρούς από Αταλάντα και Λοκομοτίβ Μόσχας για τον Έλληνα διεθνή αμυντικό του «Δικεφάλου», που δεν δείχνει να βιάζεται και ξεκινάει τις όποιες συζητήσεις από το ποσό της ρήτρας (10.000.000 ευρώ) που υπάρχει στο συμβόλαιο με τον Κατερινιώτη ποδοσφαιριστή.

 

Τελευταία Νέα