Ιμπραΐμοβιτς: «Έδωσα 10 εκατ. στην Μάλμε, θα έπρεπε να με ευγνωμονούν» (vid)

Gazzetta team
Ιμπραΐμοβιτς: «Έδωσα 10 εκατ. στην Μάλμε, θα έπρεπε να με ευγνωμονούν» (vid)

bet365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σκόραρε σε φιλικό με τη Χάμαρμπι και μετά το ματς είχε πολλά να πει για την Μάλμε και τα περί προδοσίας, αποκαλύπτοντας ότι δεν ήταν ευπρόσδεκτος στην ομάδα και ότι παρ'όλα αυτά της προσέφερε 10 εκατ. ευρώ.

Η σχέση των οπαδών της Μάλμε με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιιτς από τον θαυμασμό πέρασε στην ασέβεια, μετά την είσοδο του Σουηδού σταρ στα επενδυτικά πράγματα της «μισητής» αντιπάλου, Χάμαρμπι.

Το μαρτυρούν τα ουκ ολίγα επεισόδια βεβήλωσης του αγάλματος που έχει χτιστεί στην πόλη προς τιμήν του, μαζί με τις αποδοκιμασίες που του απεύθυναν στα social media μετά την ανακοίνωση της κίνησής του.

Πλέον, ο 37χρονος στράικερ της Μίλαν, ο οποίος περνά την καραντίνα στην πατρίδα του και αυτές τις μέρες προπονείται στις τάξεις του δικού του συλλόγου, αγωνίστηκε και σε φιλικό δίτερμα, σκοράροντας μάλιστα στο κεκλεισμένων των θυρών γήπεδό της.

Αμέσως μετά τον αγώνα, ο Ζλάταν έκανε δηλώσεις στην σουηδική τηλεόραση και μοιράστηκε για πρώτη φορά λεπτομέρειες για την επιλογή της Χάμαρμπι αντί της Μάλμε και είχε πολλά να πει κατά του πρώην κλαμπ του:

«Δεν ήμουν ευπρόσδεκτος στην ομάδα. Εγώ, όμως, βοήθησα τουλάχιστον με τον τρόπο μου. Τους έδωσα πάνω από 10 εκατ. ευρώ. Ομάδα της Σουηδία με τόσα χρήματα θα πρέπει να είναι ευγνώμων, είναι παραπάνω από ικανοποιητικά για το μέλλον της».

 

Τελευταία Νέα