Ο τερματοφύλακας που πήγε στην Αφρική να πολεμήσει τον κορονοϊό (pics)

Gazzetta team
Ο τερματοφύλακας που πήγε στην Αφρική να πολεμήσει τον κορονοϊό (pics)

bet365

Ο Αλμπέρτο Αραγονέσες, με θητεία σε ημί – επαγγελματικές ομάδες ποδοσφαίρου, εργάζεται ως εθελοντής στη Νότιο Αφρική, στην μάχη κατά του κορονοϊού.

bwin - Περισσότερα από 2100 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Όλος ο πλανήτης δίνει την μάχη του κατά του κορονοϊού και κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη. Ο 26χρονος Αλμπέρτο Αραγονέσες, Ισπανός τερματοφύλακας με θητεία σε ημί – επαγγελματικές ομάδες όπως η Σάνσε, η Ουνιόν Αδάρβε και η Βιγιαβέρδε, έπαιξε πέρυσι στην Ισλανδία με την Ντάλβικ.

Πριν από δύο μήνες, άφησε την άσημη Αλκομπέντας Σπορτ και πήγε ως εθελοντής στη Νότιο Αφρική, ώστε να βοηθήσει, μέσω της ΜΚΟ Meraki Bay, όσους έχουν ανάγκη, όπως είχε κάνει πριν από χρόνια στην Βραζιλία.

Λίγο καιρό αφότου έφτασε στην αφρικανική ήπειρο, όμως, ξέσπασε η κρίση του ιού Covid-19. Και, αντί να επιστρέψει στην Ισπανία, ο Αλμπέρτο παρέμεινε στην χώρα για να βοηθήσει, γνωρίζοντας ότι αν ο κορονοϊός εξαπλωθεί στην Αφρική, οι συνέπειες μπορεί να είναι καταστροφικές για τους κατοίκους.

Ο τερματοφύλακας και δύο ακόμα εθελοντές, ξεκίνησαν το πρότζεκτ «Καθαρά παπούτσια», ώστε να συγκεντρώσουν χρήματα προκειμένου αφρικανικές χώρες όπως η Ζάμπια, η Μοζαμβίκη, η Τανζανία, το Μαλάουι και η Κένια, να έχουν περισσότερα όπλα στην μάχη κατά του κορονοϊού. Χίλια μπράβο.

 

Τελευταία Νέα