Ο Φαν Πέρσι επιστρέφει στην Φέγενορντ

Gazzetta team
Ο Φαν Πέρσι επιστρέφει στην Φέγενορντ

bet365

Ο Ρόμπιν φαν Πέρσι ανταποκρίθηκε στο αίτημα του προπονητή της Φέγενορντ, Ντικ Άντβοκαατ, να βοηθάει στην εκπαίδευση των επιθετικών της ομάδας του Ρότερνταμ.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Ρόμπιν φαν Πέρσι κρέμασε τα παπούτσια του, ύστερα από 18 χρόνια μιας λαμπρής καριέρας που ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με την φανέλα της αγαπημένης του Φέγενορντ.

Στα 36 του χρόνια, ο 102 φορές διεθνής επιθετικός (50 γκολ) συμφώνησε να επιστρέψει στην ομάδα του Ρότερνταμ, όχι βεβαίως για να παίξει ξανά, αλλά για να βοηθήσει στην σωστή εκπαίδευση των νεαρών επιθετικών της.

Πρώτο του μέλημα θα είναι να βελτιώσει την τεχνική του 20χρονου Σλοβάκου Ρόμπερτ Μπόζενικ, ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από την Ζίλινα έναντι 4,6 εκατομμυρίων ευρώ και, σε πέντε συμμετοχές, μετράει τρία γκολ και δύο ασίστ.

«Ο Μπόζενικ χρειάζεται βελτίωση και πρέπει να προσελκύει περισσότερο την προσοχή των συμπαικτών του. Τα τρεξίματα του μπορεί να γίνουν καλύτερα και η βοήθεια του Φαν Πέρσι μπορεί να του κάνει καλό» εξήγησε ο Ντικ Άντβοκαατ, ο οποίος ζήτησε προσωπικά από τον Ολλανδό άλλοτε παίκτη του σε Φενέρμπαχτσε και εθνική ομάδα, να προπονεί μια φορά την εβδομάδα τον Μπόζενικ.

Ο Φαν Πέρσι συμφώνησε να αναλάβει και τον Νικολάι Γιόργκενσεν, όταν αυτός θα επιστρέψει από τον τραυματισμό του, ενώ θα δώσει και ένα (πολύτιμο) χεράκι και σε επιθετικούς του (πλούσιου) φυτωρίου της Φέγενορντ.

Με την φανέλα της Φέγενορντ, την οποία φόρεσε σε δύο διαφορετικές περιόδους, ο άλλοτε επιθετικός των Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε 46 γκολ και μοίρασε 15 ασίστ σε 121 συμμετοχές.

 

Τελευταία Νέα