Ποια Γιουβέντους; Τρίκαλα, ΠΑΣ Γιάννινα κι η Φλοριάνα από τη Μάλτα, οι μόνοι αήττητοι στην Ευρώπη!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ποια Γιουβέντους; Τρίκαλα, ΠΑΣ Γιάννινα κι η Φλοριάνα από τη Μάλτα, οι μόνοι αήττητοι στην Ευρώπη!

bet365

H Aνόρθωση έχασε, το ίδιο κι η Γιουβέντους κι έτσι η Φλοριάνα από τη Μάλτα αλλά κι οι Τρίκαλα - ΠΑΣ Γιάννινα μπορούν να καμαρώνουν ότι αυτή τη στιγμή είναι μοναδικές αήττητες ομάδες στην Ευρώπη!

Το παραμύθι της Φλοριάνα από τη Μάλτα δεν έχει δράκους. Όπως και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Τέτοια εποχή, όπου και να κοιτάξεις στην Ευρώπη, θα βρεις κάποια ομάδα που έχει ηττηθεί έστω και... μισή φορά σε κάποια από τις διοργανώσεις που συμμετέχει.

Κι όμως! Στη Μάλτα, η Φλοριάνα, είναι η ομάδα που απαντάει «όχι» στο ερώτημα «έχεις χάσει» καθότι είναι η μόνη ομάδα που αγωνίζεται σε πρώτη κατηγορία και δεν έχει χάσει ούτε σ' ένα ματς απ' όσα έχει δώσει. Βέβαια, γενικότερα είναι κι ο ΠΑΣ Γιάννινα στη μέση που σε 9 ματς που έχει αγωνιστεί μετρά 6 νίκες και 3 ισοπαλίες. Παράλληλα έχει και 3/3 στο Κύπελλο.

Το ίδιο και τα Τρίκαλα... Σε 12 ματς πρωταθλήματος έχουν 8 νίκες και 4 ισοπαλίες, ενώ μετρούν και 3 προκρίσεις στο Κύπελλο με 4 νίκες (Επισκοπή, Δόξα Δράμας και Εργοτέλη μέσα/έξω)

Όσον αφορά στη Φλοριάνα, ο εν λόγω σύλλογος έχει κατακτήσει στην ιστορία του 25 πρωταθλήματα. Ωστόσο, τελευταία φορά που βρέθηκε στην κορυφή του ποδοσφαίρου της χώρας ήταν η σεζόν 1992-1993.

Την περσινή σεζόν τερμάτισε 8η και φέτος... οργιάζει!

Σε 13 ματς που έχει παίξει μέχρι στιγμής έχει 9 νίκες και 4 ισοπαλίες με 25 γκολ ενεργητικό και 8 παθητικό.

Μέσο όρο οπαδών; Μόλις 649 αλλά και τι μ' αυτό! Η Φλοριάνα είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στην Ευρώπη! Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα μοιραζόταν αυτήν την επιτυχία με την Ανόρθωση, αλλά ηττήθηκε με 2-0 από τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Το ίδιο κι η Γιουβέντους που γνώρισε την ήττα από τη Λάτσιο με 3-1!

 

Τελευταία Νέα