Ο Μπέκαμ έζησε τ' όνειρο με το... μετάλλιο του Μουντιάλ από τον Μπαπέ! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Κίλιαν Μπαπέ πέρασε ένα ευχάριστο πρωινό με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ στο Παρίσι και άφησε τον Άγγλο σούπερ σταρ ν' αγγίξει το μετάλλιο του Μουντιάλ, με τον «Μπεκς» να εκπληρώνει ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό του όνειρο!

Xετάφε – Αλαβές με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο άλλοτε αστέρας των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν και Λ.Α. Γκάλαξι, δεν είχε καταφέρει ποτέ να πανηγυρίσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Ούτε καν μια αξιόλογη πορεία με τα «τρία λιοντάρια», όπως συνέβη το περασμένο καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας από το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ουδέποτε έχει κρύψει πως του έχει μείνει απωθημένο ένα Παγκόσμιο Κύπελλο κι όμως, το πρωί της Παρασκευής είχε τη μεγάλη ευκαιρία ν' αγγίξει το μετάλλιο του θριαμβευτή της κορυφαίας διοργάνωσης, στην συνάντηση που είχε με τον Κίλιαν Μπαπέ!

«Τι τεράστια τιμή να συναντώ έναν νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έναν τρομερό ποδοσφαιριστή, όμως πάνω απ' όλα, έναν εκπληκτικό άνθρωπο. Πάντα λατρεύω κάθε μου επιστροφή στο Παρίσι, καθώς είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στον κόσμο και σήμερα έγινε ακόμα καλύτερο... Κράτησα το μετάλλιο του Μπαπέ από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τα παιδιά μου μπορεί και να ζήλεψαν αρκετά με αυτό... Σε ευχαριστώ καλέ μου φίλε...» έγραψε ο Μπέκαμ στα social media.