Φωνές και ένταση στ' αποδυτήρια της Αγγλίας στο ημίχρονο με Ελβετία!

Φωνές και ένταση στ' αποδυτήρια της Αγγλίας στο ημίχρονο με Ελβετία!

Κώστας Ζάλιαρης
Φωνές και ένταση στ' αποδυτήρια της Αγγλίας στο ημίχρονο με Ελβετία!

bet365

Την αποφυγή της... ντροπής έβαλαν στόχο οι Άγγλοι διεθνείς στην ανάπαυλα του φιλικού αγώνα με την Ελβετία, το βράδυ της Τρίτης, γι' αυτό και οι φωνές τους ακούγονταν από τ' αποδυτήρια του «King Power Stadium».

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Σαραγόσα - Λα Κορούνια, αν ο Αλβάρο Βάθκεθ σημειώσει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Τα «τρία λιοντάρια», μετά το κακό αποτέλεσμα (2-1) στο ματς με την Ισπανία για το Nations League, φιλοξένησαν τους Ελβετούς στο Λέστερ και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 1-0.

Το γκολ ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης από τον Ράσφορντ, με την εικόνα της Αγγλίας να είναι απογοητευτική στο πρώτο μέρος και τους παίκτες του Σάουθγκεϊτ να φοβούνται πως θα γράψουν αρνητική ιστορία με τέσσερις διαδοχικές ήττες για πρώτη φορά στα χρονικά του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Στην ανάπαυλα του αγώνα της Τρίτης, ακούγονταν φωνές και μπορούσε εύκολα κανείς ν' αφουγκραστεί την ένταση μεταξύ των παικτών στ' αποδυτήρια, πράγμα που επιβεβαίωσε και ο Ντάνι Ρόους, τονίζοντας όμως πως ήταν για καλό:

«Θα μπορούσαμε να έχουμε δεχθεί μέχρι και τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν ντροπιαστική η εικόνα μας. Είναι καλό που μπορέσαμε στ' αποδυτήρια να φωνάξουμε ο ένας στον άλλον, να βγάλουμε τον εκνευρισμό μας και να δώσουμε κίνητρο στον συμπαίκτη μας να βελτιωθεί και να παίξει καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Στο τέλος, είμαστε όλοι χαρούμενοι για τη νίκη και το μηδέν παθητικό» ήταν τα λόγια του αριστερού μπακ της Τότεναμ.

 

Τελευταία Νέα