Ανακοίνωσε Παπαγιαννόπουλο η Κοπεγχάγη!

Ανακοίνωσε Παπαγιαννόπουλο η Κοπεγχάγη!

bet365

Συμπαίκτης με τους Ζέκα και Πιέρο Σωτηρίου είναι και επίσημα ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Κοπεγχάγη.

Ο 27χρονος στόπερ εξαργύρωσε την εξαιρετική σεζόν του με την Κοπεγχάγη και έτσι για δεύτερη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί εκτός Σουηδίας, αφού υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Κοπεγχάγη.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την προσθήκη του Σωτήρη, ο οποίος διαθέτει τα φόντα για να γίνει ένας δυνατός στόπερ στην Κοπεγχάγη. Τον παρακολουθούσαμε εδώ και πολύ καιρό και είχαμε εντυπωσιαστεί με την απόδοση του στο Europa League.

Ράγιο Βαγιεκάνο - Λούγο! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Είναι γρήγορος, δυνατός και καλός με την μπάλα στα πόδια. Έχει αγωνιστεί σε διεθνές επίπεδο τόσο με τον σύλλογο του, όσο και με την εθνική ομάδα. Επίσης, ήταν μέλος μιας μεγάλης ομάδας όπως είναι ο ΠΑΟΚ στην Ελλάδα και έχει την κατάλληλη νοοτροπία για να αγωνιστεί σε μια ομάδα υπό πίεση. Ανυπομονούμε να δουλέψουμε με τον Σωτήρη. Είμαστε πεπεισμένοι πως πρόκειται για μια θετική κίνηση για την Κοπεγχάγη», δήλωσε ο τεχνικός της FCK, Στόλε Σόλμπακεν.

Από την πλευρά του, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ τόνισε: «Είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Πέρασα υπέροχα στην Έστερσουντ, αλλά τώρα κοιτάζω αυτή την μεγάλη πρόκληση.

Η Κοπεγχάγη είναι ο μεγαλύτερος σκανδιναβικός σύλλογος και ένας από τους κορυφαίους σε διεθνές επίπεδο. Ανυπομονώ να γίνω μέλος της και θα κάνω το παν για να βοηθήσω τον σύλλογο να κατακτήσει τίτλους και να έχει επιτυχία. Είναι μια μεγάλη μέρα για μένα και ανυπομονώ να ξεκινήσω με την ομάδα».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παπαγιαννόπουλος θα αγωνίζεται με το Νο4 στη φανέλα.

 

Τελευταία Νέα